Fashion

De 8 tofste kaarsen voor in huis

Als het op je kamertje of woning aankomt heb je nooit genoeg spullen. Er moeten altijd nieuwe planten, keukengerei, gadgets en kussens bij. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de kaarsen die je in je huis hebt staan. Nee, van kaarsen heb je écht nooit genoeg! Ze komen in alle soorten, maten en kleuren. En ohh... de geur en warmte die van kaarsen afkomt, ugh!! Omdat het, helaas, nog steeds donker en regenachtig is buiten hebben wij de 8 tofste kaarsen voor je op een rijtje gezet. Yes, you can thank us later!

Kaarsen zijn niet meer weg te denken uit het woningbeeld. Maar hoe kan het ook anders? Kaarsen zorgen niet alleen voor warmte en vaak een heerlijke geur door je huis, ook zorgt het voor enorm veel gezelligheid. 20 kaarsen of één fel licht? Ja, wij weten al wat jij zou kiezen. Daarbij ziet her er ook nog eens heel leuk uit als ze niet aanstaan, en het fijne is: je kunt de kaarsen helemaal aanpassen op hoe jouw huis is ingericht.

1# Olifantenkaars
Welk meisje houdt er nou niet van roze en olifanten?


De kaars kost €17 en is hier te koop.

2# Een heerlijke geurkaas in pot
Jup, geurkaarsen moet je gewoon in je huis hebben staan! En hoe vetter dan in een industriële pot?



Deze kaars kost €12,99 en is hier te koop.

3# Skull kaars
Helemaal hip and happening, de skull kaarsen. Je komt geen huis meer binnen zonder dat je iets in de vorm van een skull ziet, maar het is leuk!

Deze kaars kost €15,95 en is hier te koop.

4# Een kaars die niet op een kaars lijkt
Dit is al helemaal fijn. Een kaars in de vorm van een ananas. En hoe chill, als je de kaars even niet wilt zien doe je gewoon de deksel erop. We likey!


Deze kaars kost €12,99 en is hier te koop.

5# Uh.. verassing!
Stiekem durf je deze kaars gewoon niet aan te steken. Als hij op gaat zie je namelijk het skeletje van een kat. Cool of freaky?

Deze kaars kost €40 en koop je hier.

6# Holy candle
Een kaars in de vorm van maagd Maria is al tof, maar de heilige Justin Bieber, Drake en Kanye wil je sowieso een plekje geven. Wij hebben Justin al in ons winkelmandje gestopt.

De kaars kost €32 en koop je hier.

7# Broodje, uhm... kaars aap
De kleur en vorm van deze kaars is geweldig! Super speciaal en super trendy. Kopen, kopen, kopen!

 
De kaars kost €17,95 en koop je hier.

8# Je wijnfles hergebruiken
Ja, al die flessen wijn die je van het afgelopen weekend hebt staan kun je nu eens goed gebruiken, stop er een kaars in en klaar is kees. En hoe tof is deze kaars die kleuren drupt? Love it!

De kaars kost €7 en koop je hier.

Welke kaars komt bij jou in huis te staan?

Deel dit artikel
Back to top