Fashion

Doe mee aan de Women’s Month actie van TLC en win een reis naar Valencia?

Wat is jouw missie voor de maand maart? Is een persoonlijk doel voor jou om meer televisieavondjes in te lassen met je vriendinnen? Mooi, want deze maand begint Women's Month bij TLC! En dit is niet zomaar een maand. Lees snel verder en ontdenk hoe JIJ hier onderdeel van kan worden. En als kers op de taart wordt er ook nog eens een te gekke reis weggegeven! 

Iedere zondag in maart zie je op TLC bijzondere vrouwen met krachtige verhalen die je blijven boeien en inspireren. En wij weten dat onze lezeressen net zo boeiend zijn, vandaar onze oproep! Wat is het doel waar jij naartoe werkt? Ga je voor een nieuwe baan of wil je boksen op hoog niveau? Of wil je misschien meer voor je medemens betekenen en start je een vrijwilligers actie? Het kan allemaal. En het leuke is, is dat je een reis naar Valencia kan winnen als jij jouw persoonlijke missie met ons deelt. Bovendien maak je met je deelname ook kans op een Dagravit vitaminepakket. Lees snel verder! 

Het enige wat je moet doen - naast het kijken naar TLC Women's Month - is je missie delen op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #mijnmissie. Vergeet niet om @tlcnl te noemen! Mega makkelijk toch? Voor meer informatie kun je terecht op deze site. Good luck!

En... Heb jij jouw missie al gedeeld?

Deel dit artikel
Back to top