Fashion

Cheap ass sport attributen

Oeh, we zitten alweer bijna in maart en dat betekent bijna lente! Yes, zon. Dit betekent dus ook weer dat je je lichaam zomerklaar moet maken want: bikini's, shortjes, rokjes en crop tops. Omdat wij niet allemaal die-hard sportschoolgangers zijn en het liefst dingen vanuit huis doen hebben wij de goedkoopste sportattributen verzameld. Maar deze kan je natuurlijk ook lekker meenemen naar de sportschool of zelfs het strand!

Wij hopen dat iedereen nog goed bezig is met zijn goede voornemens, mocht dat niet zo zijn dan is het nu het moment om weer van die bank af te komen. Want zoals je nu al aan het weer merkt wordt het warmer, en 21 maart is het dan officieel lente. We can't wait. Ennuhh... het is nu dus écht tijd om je body bikini klaar te maken.

Hoelahoep
Een beter attribuut voor een goeie work-out is er niet. Een hoelahoep is vooral fijn voor meiden die gewicht willen verliezen maar je krijgt er ook een super sterke core door. Door te hoelahoepen krijg je een mooie platte buik, een slanke taille, een betere conditie, sterkere been-, rug-, buik- en bilspieren en niet te vergeten een soepele rug- en heupen. Ja hallo, prachtige dansmoves en heerlijke buik! Nu je dit weet moet je wel een hoelahoep aanschaffen. Ze zijn al verkrijgbaar vanaf €16,99!


Bron: Instagram @withaspoonfulofpeanutbutter

Springtouw
In spin; de bocht gaat in, uit spuit; de bocht gaat uit. Ah, jeugdsentiment. Touwtje springen hebben we sowieso allemaal in ons leven al één keer gedaan, hierdoor weten we meteen dat iedereen het kan. Geen smoesjes meer dus, want dit is dé manier om in shape te komen. Het is één van de meest effectieve manieren om overtollige kilo's kwijt te raken. Het gehele lichaam wordt getraind terwijl je hart- en bloedvaten worden versterkt. En nog een leuk feitje: met springtouwen verbrand je snel veel calorieën. Iemand van 60 kg die ongeveer 30 minuten springt verbrand zo'n 252 kilocalorieën. Oh, en een springtouw van de speelgoedwinkel voldoet al, als die maar lang genoeg is!

Gewichtjes
Ja, dit is een sport attribuut dat de meeste meiden stiekem al in huis hebben liggen. Gewichtjes zijn ideaal om je trainingen mee te verzwaren. Volg je namelijk al enige tijd die-hard insanity en mag het van jou wel een tikkeltje zwaarder? Doe dan gewichtjes aan je enkels! Gewichtjes komen in alle vormen, kleuren en, ofcourse, zwaarte. En het chille is, je kunt ze overal mee naartoe nemen en, serieus, overal voor gebruiken. Hoera!

Balance board
Het kan zijn dat je hier nog nooit van hebt gehoord maar als je het ziet weet je precies waarover het gaat. Dit board is vooral voor, ja, de naam zegt het al, je balans te houden. Door je balans te houden train je je spieren, en het fijne hieraan is dat er niet heel veel zweet aan te pas komt. Daarbij is een balance board super cheap en een fijne grootte voor in huis. Pssst... je kunt er al een bestellen voor €8,90. Wij zeggen: inslaan die handel!

Gymbal
Een gymbal lijkt heel erg op de oude vertrouwde skippybal. Nee, je hoeft niet rondjes te hupsen door je huis heen. Gelukkig maar, alles kan netjes blijven staan! Een gymbal is een goede hulp bij sit-ups en rugoefeningen. Daarbij kan de gymbal de stabiliteit van je romp vergroten. En weetje wat het allerleukste is? Als je erop gaat zitten tijdens je dagelijkse Goede Tijden, Slechte Tijden halfuurtje activeer je je spieren en verbrand je gewoon even wat calorieën. Dat klinkt als muziek in de oren!


Bron: Instagram @kleng22kleng

Buikwiel
Een trainingswiel is perfect om je buikspieren mee te trainen, al worden je rug en schouders ook getraind. En laat je die nou net nodig hebben voor die bikini body die we allemaal zo graag willen. Het ziet er simpel uit maar zelfs gevorderde sporters hebben het er soms nog moeilijk mee, dus laat je niet gek maken! Ennuhh... met cheap bedoelen wij vanaf €7,75!

Wauw, waar je allemaal wel niet mee kunt sporten. Wat heb jij al in huis liggen of ga je zeker inslaan?

Deel dit artikel
Back to top