Fashion

De beste momenten van: The Oscars 2016

Heel Hollywood en omstreken zit al maanden van tevoren op hun nagels te bijten om te weten of ze dit jaar nou eindelijk eens in de prijzen vallen. Het is wel logisch dat iedereen dat gouden beeldje wilt ontvangen, uhm... hallo belangrijkste filmprijs ever. Maar jij hoeft, gelukkig, niet meer in spanning te zitten, want wij hebben de beste momenten van The Oscars 2016 voor je op een rijtje gezet.

Gister was het dan zo ver, de awardshow waar iedereen naar uit kijkt: The Oscars 2016. Want, we willen niet veel zeggen, maar The Oscar oftewel Acadamy Awards is de allerbeste prijs die je kunt ontvangen op het gebied van film, en dit weet iedereen maar al te goed. Alle belangrijke mensen uit de filmindustrie zijn op deze awardshow aanwezig, en dat levert natuurlijk fijne momenten op. Yes, Hollywood!

Leonardo DiCaprio wint een Oscar!
Oké, stop de persen! Het belangrijkste en leukste nieuws van de dag is wel dat onze crush Leo dan eindelijk dat beeldje heeft binnengesleept. 4 keer eerder is The Oscar aan zijn neus voorbij gegaan, wat wij nog steeds niet kunnen begrijpen, ahum, maar dit jaar heeft hij hem dan EIN-DE-LIJK, whoehoe! Hij won hem voor beste acteur in de film The Revenant. Congrats Leo, you deserved it!

Een emotioneel optreden van Lady Gaga
Lady Gaga is de laatste tijd niet meer weg te denken uit de awardshows. Wist je nog dat ze dat prachtige David Bowie tribute maakte bij The Grammy's? Bij The Oscars kwam ze dit keer op voor haar medemens door het nummer 'Till It Happens To You' ten gehore te brengen. Dit nummer schreef ze voor een documentaire die gaat over seksueel geweld op universiteiten. Terwijl ze dit nummer zong werd ze omringd door slachtoffers van dit seksueel misbruik. Lady Gaga kreeg na dit optreden, terecht, een staande ovatie. Ennuhh... zou dit stiekem ook een steunbetuiging voor Ke$ha zijn? Well, we love you, Gaga!

Cutie Jacob is super enthousiast
De schattige 9-jarige acteur Jacob Tremblay kon zijn ogen niet geloven toen hij Star Wars members C-3PO, R2-D2 en BB-8 het podium op zag komen. Hij sprong meteen op uit zijn stoel en verrekte nog net niet zijn nek om zijn helden goed te kunnen zien. Het was een bijzonder avond voor de jongen. Hij maakt graag selfies met alle celebrities die hij tegen komt. Dit betekent dat er nu enorm veel selfies op zijn telefoon staan. Hoe lief?

Kate Winslet kan haar geluk niet op voor Leo
Ja, dit was zeker een mooi momentje van The Oscars. Dat Kate en Leo nog goeie vrienden zijn gebleven na de Titanic is wel duidelijk. Ze zat er als een dol enthousiaste cheerleader bij toen Leo zijn beeldje op ging halen. We hoorden haar dan ook het hardste klappen van iedereen, en dat is knap. Oh, en ze verschenen ook nog eens samen op de rode loper. #BFFGOALS.

 

Chris Rock verkocht koekjes
Uhh.. dit klinkt een beetje gek, koekjes verkopen tijdens, jawel, The Oscars! Maar mogen wij je er nog even aan herinneren dat Ellen Degeneres vorig jaar een nietswetende pizzabezorger langs liet komen voor wat overheerlijke pizza's? Chris dacht wat Ellen kan, kan ik ook en hij maakte van het grote publiek gebruik om zijn twee dochters te helpen met het verkoop van hun Girl Scout Cookies. Onder anderen Kate Winslet en John Legend kochten wat lekkere koekjes. Chris liet na afloop weten dat de verkoop €59000 had opgeleverd. Geef ons maar zo'n winstgevende vader!

Meiden, wij kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar, wat jij?

 


Deel dit artikel
Back to top