Beauty

5 x hoe je wakker kunt worden met een mooie huid en glanzend haar

Vaak zijn we te belabberd om ’s avonds een lang beautyritueel uit te voeren. Echter zijn onderstaande tips zeker wel de moeite waard om ’s ochtends met een fris hoofd en glanzend haar wakker te worden. Daarbij zijn ze zo gepiept! Lees je even mee?

Een hydraterende masker
Een goede manier om in de ochtend met een fris gezicht wakker te worden, is een hydraterende gezichtsmasker vóór het slapen gaan. De masker van Starskin is een favoriet van veel celebs. Hij dringt diep in de huid en is super makkelijk in gebruik. Een absolute aanrader!

Starskin Red Carpet Ready Hydrating Bio-Cellulose Face Mask €11.97
 

Zijden kussensloop
Vervang je katoenen kussensloop voor een zijden variant. Zo voorkom je een lelijke kussenafdruk op je gezicht en wordt rimpelvorming vertraagd. Daarbij is een zijden sloop ook beter voor je haar, doordat je lokken niet blijven hakken komen ze minder snel in de knoop en breken ze niet af.

Nordstrom, for beauty sleep 'Slipsil' zijde kussensloop €72
This Works Limited Edition Sleep Plus Pillow Spray '2 Extra Hours' 150ml €49.29
 

Gebruik een nachtserum
Tijdens de nachtrust herstelt ons lichaam van alle gebeurtenissen van de dag, zo ook onze huid. Dit herstelproces kun je een handje helpen met een nachtserum. Door het gebruik hiervan is de huid van je gezicht en hals de volgende ochtend steviger, zachter en glanzender.


KIEHL'S Midnight Recovery Concentrate €42.00
 

Drink geen cafeïne houdende drankjes en eet geen producten met geraffineerde suikers
Het vermijden van deze middelen verbetert niet alleen de kwaliteit van je slaap, maar ook je huid en haar. Met name als je inname voordat je naar bed gaat achterwege laat. Echter zijn er wel beautyproducten die cafeïne bevatten en juíst goed zijn voor de huid. Zoals de Facial Fuel Eye De-Puffer van Kiehl’s. Een verkoelende en ontzwellende stick voor de ogen. Bye bye wallen!

KIEHL'S Facial Fuel Eye De-Puffer €20,00
 

Borstel het haar in de avond
Deze is speciaal voor de dames met lange (en fijne) lokken. Het is misschien het laatste waar je zin in hebt voordat je gaat slapen, maar wij raden het zeker aan om de haren te borstelen vóór je je hoofd op je kussen legt. Spray het haar vóór het borstelen in met een conditioning spray -zo wordt het makkelijker doorkambaar- en doe er een knot in. Het haar is op deze manier gedurende de nachtrust beschermd van afbreken. Fijne bijkomstigheid; de volgende dag heb je een mooie natuurlijke slag. #Loveit!


Tangle Teezer Compact Styler Professional Detangling Brush €17.61
Eva NYC ASOS Exclusive Mane Tamer Leave in Cream 250ml
€14.08
 

Wat is jouw beautyritueel vóór het slapen gaan?Bron

Deel dit artikel
Back to top