Fashion

Alles wat je moet weten over de Yeezy 3 show van Kanye West

Kanye West nam gisteravond Madison Square Garden over. Hij presenteerde niet alleen zijn nieuwe collectie Yeezy 3 maar ook zijn nieuwe album ‘Life of Pablo’. Maar liefst 18.000 fans stonden de fashion-chaos te bewonderen. Over Kanye’s muzikale talent wordt niet getwijfeld, over zijn skills als modeontwerper nog wel.

De presentatie van Yeezy 3 was absoluut een spektakel. Naast de modellen liepen er ongeveer 1200 extra’s mee in de show. Als klap op de vuurpijl kwamen Naomi Campbell en Liya Kebede op. Het publiek bestond voornamelijk uit schreeuwende Kanye fans. Buiten werd er nog gehosseld om kaartjes voor de show te krijgen. Het schijnt dat er behoorlijke bedragen werden neergelegd om de Yeezy show bij te wonen.

Beeld: via Yeezy 3

Een platina blonde Kim K (ze is weer blond) zat natuurlijk met de fam front-row. De complete familie was gekleed in Yeezy gecombineerd met items van Balmain. Ook Caitlyn Jenner was van de partij.

De complete Jenner/Kardashian familie vermaakt zich tijdens het spektakel van Yeezus...

Naomi Campbell liet in zwart knitwear en een bontjas zien dat zij nog steeds fierce is! 

 
 

 

Het schijnt dat Kanye tijdens een onderonsje met Anna Wintour na de show heeft laten weten dat het zijn doel is om hoofdontwerper van Hermès te worden...??? Say what???

Bekijk hieronder een video impressie van het Yeezy 3 spektakel. Wat vinden jullie er van? Is Kanye  geslaagd met zijn nieuwe collectie? 

Beeld: Instagram 

Deel dit artikel
Back to top