Beauty

Beauty crush: de Skin Repair van Lancaster

Op de Fashionscene-redactie worden we overspoeld met beautyproducten. Van de nieuwste releases en all time favorites tot speciale edities. Maar welke producten zijn nou eigenlijk zó fijn dat ze niet in je beauty stash mogen ontbreken? Wij belichten iedere week onze beauty crush.

Je zou bijna kunnen zeggen dat code geel tegenwoordig meer regel is dan uitzondering. Dat ons koude kikkerlandje wordt geteisterd door zware windstoten, daar zijn wij he-le-maal niet blij mee. We waaien namelijk niet alleen van onze fiets af, maar ook onze huid krijgt het flink te verduren. 

Wisselende weersinvloeden zijn namelijk killing voor je huid. En dat niet alleen; ook UV-stralen, stress en milieu-invloeden zijn boosdoeners. Hoe je je huid daar het beste tegen beschermt? Met de nieuwe 365 Day Cream SPF 15 en Rich Day Cream SPF 15 van Lancaster. Deze rijke huidverzorgingsproducten herstellen en beschermen de huid en beloven je velletje lekker jong te houden.

Waarom zijn deze nieuwe producten van Lancaster nu zo bijzonder? Ze zijn uitgevoerd met de zogenaamde 'Full Light Technology', wat inhoudt dat de crème de huid niet alleen beschermt tegen UVA- en UVB-stralen (die samen zo'n 6% van de lichtstralen in het ichtspectrum vertegenwoordigen) maar ook tegen infraroodstralen en andere zichtbare lichtstralen (90%). Een heerlijke crème dus, die je ook nog kunt meenemen naar de zomer.. 

De 365 Skin Repair Day Cream SPF15 en Rich Day Cream SPF15 zijn vanaf februari 2016 verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Lancaster parfumerieën en warenhuizen voor € 75 per stuk (50 ml).

Deel dit artikel
Back to top