Fashion

Work-out tips van Fajah Lourens: Squatten

Jullie kennen haar allemaal en wij stalken haar Insta dagelijks voor de nodige fit-girl inspiratie. Speciaal voor Fashionscene deelt Fajah haar work-out tips met jullie! Naar de gym of lekker thuis sporten; als jij bezig bent met je lichaam trainen dan kan je vast af en toe wel wat extra motivatie gebruiken! Gelukkig hebben wij Fajah bij ons op kantoor zitten om jou (nog beter) op weg te helpen. Lees je mee?  

Op de heerlijk fijne website van Fajah, MyKillerBodyMotivation vind je nog veel meer tips en kan je voor 6 euro per maand persoonlijk begeleid worden door Fajah en haar team. Vandaag op Fashionscene geeft ze specifiek tips over squatten. 

De waarheid over Squatten: 3 tips

 
1 Squatten is een oefening voor je bovenbenen en niet zoals veel mensen denken voor je billen. De zogenaamde squat challenges hebben dus totaal geen effect als het gaat om het kweken van ronde volle billen! 
 
2 Je quadricep (boven been) is de grootse spier in je lichaam. Door deze te trainen maak je groeihormoon aan, dit heeft een positieve invloed op de aanmaak van de overige spieren in je lichaam. Het toevoegen van squats aan je trainschema is dus zeker een aanrader!
 
3 Wij vrouwen dromen allemaal van mooie strakke benen. De Wall-sit (je gaat tegen de muur zitten zonder stoel) is een geweldige oefening om je benen sterker en strakker te maken. Je kan deze oefening overal doen. Zet je favoriete programma op en zitten maar. Je begint met 5 x 30 seconden en bouwt dit elke dag op. Over een paar weken zit je een half uur tegen de muur naar GTST te kijken en heb je killer benen onder een jurkje.
 
 
 
Volg jij Fajah al via haar website en Instagram? Doe dat dan maar even snel ;) Volgende week gaan we het hebben over kipfilet bovenarmen! 
 

Tot volgende week en thanks Fay voor de tips! xo 
 

 
 
 
Deel dit artikel
Back to top