Beauty

unboxing: Beautybox januari!

We ontvingen een gloednieuwe Beautybox met vijf beautyproducten die passen bij deze tijd van het jaar. Denk aan de juiste verzorging voor hand en haar plus drie producten waarmee je een mooie ooglook creëert. Kijk mee naar de unboxing van deze maand en bestel de box nu hier voor €14,95! 

In de Beautybox van januari zitten de volgende producten:
 
- Unwash Bio-Cleansing Conditioner
- Aldo Vandini Comforting Handcream
- BeautyUK Lash 2 the Max Mascara
- BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
- BeautyUK Eyeliner Pencil Black

Vooral de cleansing conditioner stond bovenaan ons lijstje van producten die we zeker een keer willen proberen, dus wij zijn benieuwd! 

1. Unwash Bio-Cleansing Conditioner
Je haren wassen met shampoo? Dat is met de Unwash Bio-Cleansing Conditioner niet nodig. De unieke co-washing formule verwijdert dagelijks vuil en residu uit het haar zonder de natuurlijke oliën aan te tasten. Helemaal perfect voor vrouwen die hun haar gezond lang willen laten groeien. Want elke keer shampoo gebruiken is echt minder goed voor het haar dan we altijd dachten... Verzorgende producten zijn zeer belangrijk voor onze lokken! 

2. Aldo Vandini Comforting Handcream
Jouw handen verzorg je deze winter met de heerlijk ruikende Aldo Vandini Comforting Handcream. De verzorgende handcrème komt in een handig formaat zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien wordt de huid door de macadamia olie goed verzorgd. 

3. BeautyUK Lash 2 the Max Mascara
Toe aan een nieuwe mascara? Probeer dan eens deze BeautyUK Lash 2 the Max Mascara! Dit is de nieuwste mascara van BeautyUK en het belooft binnen no time volumineuze en dramatische wimpers te geven. Kijk, daar houden we van! 

 
4. BeautyUK Ash Brown Eyebrow Pencil
Eén van de belangrijkste dingen aan het gezicht zijn de wenkbrauwen. Daarom komt dit wenkbrauwpotlood van BeautyUK zo goed van pas, omdat het extra veel pigment bevat waardoor je wenkbrauwen snel en makkelijk worden gedefinieerd.

5. BeautyUK Eyeliner Pencil Black

Maak je ooglook af met een zwart oogpotlood, zoals deze van BeautyUK. Het is een zacht oogpotlood waarmee je een strakke lijn kunt zetten, maar die je ook kunt vervagen als je dat mooier vindt. Onmisbaar in je make-up tas dus!
 
We kunnen weer niet wachten tot we de box van volgende maand binnen krijgen! 
 
Deel dit artikel
Back to top