Beauty

Beauty crush: de New Orleans Collection van OPI

Op de Fashionscene-redactie worden we overspoeld met beautyproducten. Van de nieuwste releases en all time favorites tot speciale edities. Maar welke producten zijn nou eigenlijk zó fijn dat ze niet in je beauty stash mogen ontbreken? Wij belichten iedere week onze beauty crush.

Als het op nagellak aankomt, dan is het lastig om ons favoriete beautymerk te benoemen. Er zijn namelijk zoveel fijne lakjes, in nog veel meer fijne kleuren. Toch gaat ons beauty-hartje altijd ietsje sneller kloppen als we de nieuwe collectie van OPI binnenkrijgen. Het cosmeticamerk komt namelijk ieder seizoen weer met een heleboel nieuwe kleuren. Welke kleuren dat dit voorjaar zijn? Kijk snel verder!

De Spring 2016 collectie van OPI is dit seizoen geïnspireerd op de stad New Orleans. Een kleurrijke stad met een grote diversiteit aan cultuur, heerlijk eten en levendige muziek. En dus kun je rekenen op een kleurrijke collectie. De twaalf tinten doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen. Bekijk alle kleuren hieronder.

 

    

V.l.n.r Show Us Your Tips, Rich Girls and Po-Boys, I'm So Swamped, Take a Right On Bourbon.

   

V.l.n.r. Grawfish in For a Compliment, Got Myself in to a Jambalaya., She's a Bad Muffaletta, Spare Me a French Quarter.

   

V.l.n.r. I Manicure for Beads, Suzi Nails New Orleans, Humidi Tea, Let Me Bayou a Drink.

 

opi new orleans

 

De New Orleans Collection is vanaf 22 februari verkrijgbaar voor € 14,95 per stuk (15 ml). De Miniset met daarin vier New Orleans tinten (3,75 ml) kost € 22,75.

Deel dit artikel
Back to top