Fashion

OOTW: Outfits Of The Week

Op Fashionscene verschijnen dagelijks de mooiste outfits om jou te inspireren. Veel celebs en modellen, maar ook designers, reality-sterren en presentatrices zijn op de hoogte van de allerlaatste trends. Deze week was er weer eentje met ontzettend mooie outfits. 

OOTD: Dea_Ly in tartan trousers
Insta babe Dea draagt een outfit die bestaat uit tartan trousers, een grijs nirvana shirt en een faux furry coat. Haar haren draagt ze in twee schattige vlechtjes.

Shop hier de look!

OOTD: Ashley Benson is stoer!
Ashley is heerlijk een koffietje gaan halen in een stoere outfit. Ze draagt een licht gewassen mom jeans met daarop een casual geruit blouseje. Daaroverheen draagt ze een té gekke leren jas, die elk meisje sowieso in haar kast moet hebben hangen. Aan haar voeten heeft ze de meest coole boots aangetrokken, wat haar outfit dus écht die stoere feeling geeft.

 

babe.📍#AshleyBenson #StreetStyle #Spotted

Een foto die is geplaatst door FASHION (@dailycelebstyle) op

Shop hier de look!

OOTD: Doutzen Kroes in haar birthday outfit
De onwijs mooie Doutzen koos voor een laid back 90s look waar ze lekker de hele nacht in door kon feesten. Ze draagt een rood geruit blouseje met hieroverheen een spijkerjasje en een mom jeans voor een denim-on-denim look. Haar speelse zonnebril matcht ze met haar blouseje en een halve bun maakt de look helemaal af.

 

Thank you @conservatoriumhotel For organizing my birthday party last night! ❤️

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

Shop hier de look!

OOTD: Olivia Palermo rockt girly dress
Olivia draagt een tartan skater dress. Daaronder draagt ze een jumper met turtleneck. Aan haar voeten rockt de stunner een paar leren overknee boots. Wil jij deze look shoppen? Scroll dan snel verder voor de lookalikes!

 

yesss💥 #OliviaPalmero #DiorFashionShow #Paris

Een foto die is geplaatst door FASHION (@dailycelebstyle) op

Shop hier de look!

 

Wat is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top