Fashion

11 haarstyling hacks die ieder meisje moet weten

Geen enkel meisje gaat graag de deur uit zonder dat haar make-up en haar goed zit. Omdat het meestal toch wel veel moeite en tijd kost is het handig om te weten hoe je jezelf het beste en ofcourse snelste, klaar kunt maken! Daarom: 12 haarstyling hacks die ieder meisje moet weten.

1# Als je je haar krult met een krultang, begin dan in het midden van je haar, niet het einde
Dit is de nummer 1 trick voor lang houdbare krullen. Mocht je het al die tijd verkeerd hebben gedaan, niet getreurd, nu kan ook jij de hele dag door genieten van mooie krullen!

2# Houd je borstels goed werkend door ze regelmatig schoon te maken
Haal dagelijks je haren uit je borstels. Doe de borstels daarna in een warm badje met wat shampoo en was ze zoals je je eigen haren zou wassen. Like voor schone borstels!

3# Weet welke borstel wat doet
De meeste meiden kopen gewoon de eerste de beste borstel. Best logisch, het moet immers alleen je haar uit de klit halen. Niks is minder waar, er zijn namelijk een tal van verschillende borstels beschikbaar, en ja, dan moeten ze wel allemaal een functie hebben.

4# Fake een vollere paardenstaart
Niet iedereen is geboren met een super volle haarbos. Helaas, maar we kunnen er omheen werken. Fake een vollere paardenstaart door twee staarten boven elkaar te maken. Zorg dat de bovenste over de onderste heenvalt en tada, een super volle staart voor jou!

5# Krijg losse, prachtige krullen zonder een krul- of stijltang
Iedereen kent wel de bandjes die we vroeger altijd zo hip - ahum - om onze voorhoofden deden. Deze gezellige bandjes kun je nu gebruiken om prachtige krullen te maken zonder behulp van een krul- of stijltang. Doe hem om zoals je vroeger deed en haal nu elke keer je haar door het bandje net zolang tot al het haar eromheen is gewikkeld. Ga hier vervolgens mee slapen. Hello, you beautiful beachy waves!

6# Maak van je bobby pins kleverige bobby pins voor als je héél stijl haar hebt
Spray je bobby pins in met wat haarlak en laat ze daarna kort drogen. Stop ze hierna in je haar en je hebt er de hele dag plezier van. Dat irritante probleem dat het continu uit je haar valt is eindelijk verleden tijd.

7# Gebruik je bobby pins om leuke haaraccessoires te maken
Het is altijd leuk om wat anders met je haar te doen. Hiervoor zijn haaraccessoires perfect, maar om nou iedere keer nieuwe haaraccessoires aan te schaffen is ook zoiets... Gebruik je bobby pins! Maak bijvoorbeeld een driehoek achterop je hoofd waardoor een half staartje ontstaat.

8# Steek je bobby pins met de wavy kant naar onder je haar in
We kunnen met zekerheid zeggen dat iedereen dit verkeerd doet. Lieve meiden, newsflash, we moeten ze met de wavy kant naar onder gebruiken. Anders glijden ze er sowieso uit!

9# Wanneer je super stijl haar hebt, gebruik dan alluminium folie en een stijltang om krullen te maken die de hele dag blijven zitten
We know, het klinkt misschien een beetje vreemd, alluminium folie. Toch werkt het! Krul je haar als een rondje omhoog en plaats het tussen de folie, ga er dan met je stijltang overheen en voila, all-day, every-day long lasting curls!

10# Behoud je haarstyle de hele dag door er koude lucht in te föhnen
Wanneer je hitte hebt gebruikt om je haarstyle te maken, maak het dan met koude lucht af. Dit zorgt ervoor dat het veel langer blijft zitten zoals je wilt.

11# Stijl vlechten om krullen te creëren 
Niet iedereen bezit een krultang, maar soms heb je toch zin in wat slag in de haren. Dan hoef je niet meteen naar de winkel te rennen voor een krultang maar kun je gewoon vlechten in je haren maken en deze een paar uur in houden. Haarspray erop en losschudden: hoppa!

Deel dit artikel
Back to top