Winnen

WIn: €100,- shoptegoed van Rumors Vintage & Design in Amsterdam

Ben jij gek op vintage kledingwinkels? Wij ook! Deze authentieke vintage-parel op de Haarlemmerstraat (nummer 99a) is sinds de oprichting in 2011 een bekende plek voor vintage-minded Amsterdam. Wij namen er een kijkje EN mogen €100,- shoptegoed weggeven! Scroll snel verder. 
 
Rumors biedt een breed scala aan de meest bijzondere vintage stukken; jurken, blouses, pakken, schoenen, jassen en sieraden. Van de roaring twenties tot de kleurrijke sixties en later, je vindt hier van elke periode wel iets. Neem je vriendje, broer en/of hippe vader mee, want ook voor mannen is er fijn vintage spul te vinden. De winkel hangt werkelijk vol met pareltjes. Bekijk hieronder de heerlijke foto's en doe mee aan de winactie!   

 


 

Wist je dat? 
De ook in Amsterdam-gelegen We Are Vintage kilo-shops (Kinkerstraat 193 en Eerste van Swindenstraat 43 zijn zuster-winkels van Rumors! Tip: houd de Facebook-pagina goed in de gaten; er zijn allerlei leuke projecten in the making

WIN
Kan jij na de dure december maand wel een boost gebruiken en verdient jouw kledingkast een upgrade met een paar toffe Vintage items? Dat snappen wij! Wij mogen €100,- shoptgegoed weggeven van Rumors! Woop! Laat ons hieronder weten waarom jij een liefde voor Vintage hebt en wie weet maken we jou wel over een paar weken blij met dit te gekke shoptegoed. Good luck girls! 

 

Deel dit artikel
Back to top