Fashion

Alles wat je moet weten over Zoë Kravitz

De laatste tijd hoor je de naam Zoë Kravitz steeds vaker. De mooie dochter van rockstar Lenny Kravitz en actrice Lisa Bonet timmert hard aan de weg. Vorige week lieten wij jullie weten dat zij samen met haar moeder model staat voor de nieuwe sieradencampagne van Calvin Klein. Maar dit is niet het enige modehuis wat Zoë heeft gestrikt. Balenciaga is ook voor haar schoonheid gevallen.

Samen met model of the moment Anna Ewers straalt Zoë in de romantische campagne van Balenciaga. Zoë Kravitz doet veel meer dan modellenwerk. Wist jij dat Zoë in een band speelt, actrice is en hard op weg is een stijlicoon voor jonge meiden te worden?

Zoë Kravitz the facts:

Zoë Kravitz is geboren in 1988 en groeide ondanks haar beroemde ouders relatief normaal op in California. Ze kreeg zakgeld, moest mee helpen in de huishouding en schaamde zich van tijd tot tijd voor haar ouders. Pretty normal dus.

Ze scoorde campagnes voor Alexander Wang’s laatste collectie voor Balenciaga en de sieradenlijn van Calvin Klein.

Kravitz speelde in verschillende kaskrakers zoals Yelling to the Sky, Divergent, X Man: First Class, After Earth en Mad Max: Fury Road. Hiernaast heeft zij ook nog een rolletje gehad in de populaire serie Californication.

Zoë heeft een band, Lola-Wolf. In hun singel “Bitch” speelt Miley Cyrus een rolletje. Ook nam ze een nummer op met de populaire A$AP Rocky.

Ze is mega populair op Instagram waar ze 1,2 miljoen volgers heeft. Zoë is echt one-to-watch. Let maar op. Deze chick gaat nog heel veel inspirerende dingen doen!


Lisa Bonet en Zoë Kravitz voor Calvin Klein


Zoë en Anna Ewers voor de laatste campagne van Alexander Wang voor Balenciaga.


Zoë Kravitz met haar band LolaWolf.

Deel dit artikel
Back to top