Travel

5x Zo maak je jouw reis extra comfortabel

Oef, wat is het koud buiten. Als we de weervoorspelling moeten geloven komen er nog guurdere dagen aan met een temperatuur van -10 graden Celsius! Geen wonder dat we in grote getale de zon/warmte op gaan zoeken. Mocht jij één van die lucky bastards zijn; lees hier dan wat je nodig hebt om je (lange)reis extra comfortabel te maken. Want de vakantie begint natuurlijk in het vliegtuig al…of in de bus…of in de auto…

1. Comfortabele broek

Het spreekt waarschijnlijk voor zich, maar in een knellende jeans wordt het geen fijn tripje. Misschien vind je een joggingbroek wat ver gaan, in dat geval; een legging is een prima alternatief. Niet sloppy, zit prettig en op allerlei manieren te stylen.

ASOS Space Dye Leggings van €22.53 voor €15.49


2. Grote grove sjaal
Voor jou geen dun dekentje tijdens de reis, maar een heerlijk grove sjaal -ook wel blanket scarf genoemd- die er mooi uitziet en welke je ook nog eens kunt gebruiken om jezelf te bedekken als je even gaat tukken.

Pieces Ribbed Oversized Blanket Scarf €22.53


3. Fijn schoeisel
Voor de schoenen -wederom vanzelfsprekend- geldt hetzelfde als voor de broekkeuze. Laat die knellende exemplaren thuis. Trek een paar aan die je makkelijk uit- en aan kunt trekken, en ook tijdens de vakantie zou kunnen dragen. Scheelt je tevens wat ruimte in de koffer.

KG By Kurt Geiger Lizard Grey Boucle Flatform Trainers van €139.43 voor €83.10

4. Smeren met gezichtsolie

Het gezicht blijven hydrateren is vooral aan te raden als je een lange vlucht gaat maken. In verband met de droge lucht in het vliegtuig kan het gezicht trekkerig aan gaan voelen. Smeer tijdens de reis daarom regelmatig even met een vochtinbrengende gezichtsolie zodat je met een flawless huidje op je bestemming aankomt.

Yes To Blueberries Face & Neck Oil 30ml van €21.13 voor €16.90
 
5. Opblaasbare nekkussen
Geen pijn meer in je nek, en niet met argusogen kijken naar anderen die hieraan gedacht hebben; je hebt namelijk ein-de-lijk zelf ook een opblaasbare nekkussen mee in je handbagage. Don’t forget…and bon voyage!

HEMA Opblaasbare nekkussen €4.00
 
 
Waar gaat jouw volgende reis(je) heen?
 

Deel dit artikel
Back to top