Fashion

Streetstyle: de leukste looks in Almere

We zien je gek opkijken. Almere? 8 jaar geleden werd die plek nog uitgeroepen als lelijkste stad van Nederland. Maar dat betekent nog niet dat er geen toffe mensen in Almere wonen! In 8 jaar tijd kan veel veranderen ;) , en dat laten deze modebewuste jongens en meiden je wel even zien!

We zien je gek opkijken. Almere? 8 jaar geleden werd die plek nog uitgeroepen als lelijkste stad van Nederland. Maar dat betekent nog niet dat er geen toffe mensen in Almere wonen! In 8 jaar tijd kan veel veranderen ;) , en dat laten deze modebewuste jongens en meiden je wel even zien!

De van natural roodharige Kim is helemaal on-trend.
Ze draagt een rokje van Zara - nu in de sale, score! -, een gestreept truitje van H&M, schoenen van Vagabond en ze maakt haar look af met een vintage suede bomber van Hard Bitten And The Others. Hello there, babe!

Kim is ook niet vies van wat accessoires. Zo heeft ze niet alleen armcandy, maar ook earcandy. De bovenste earcuff komt van Soyl en haar oorbel plus andere earcuff van Fashionology. Kopen, kopen, kopen!

Kim heeft goed ingespeeld op haar rokje met zilvere studs. Ze zorgt namelijk dat het zilver doorgaat in haar accessoires. Hier heeft ze gekozen voor echt zilveren ringen van Fashionology.

Deze jongen laat wel zien dat niet alleen meiden goed voor de dag kunnen komen. Gastón draagt een suede aviator jas, een lang grijs shirt met daaronder een hippe, ja écht hippe, joggingbroek. En oh, laten we het fabulous sailor petje niet vergeten.

Gastón is niet bang om sieraden om te doen, en we moeten zeggen: 'he's doing it right!' Hij zorgt dat het mannelijk is door de sieraden rauw te houden. Kijk maar eens naar die doodskop ringen.

Meneer houdt van accessoires! De gekker hoe beter. Maar.. we geven toe, het staat hem. Zo draagt hij namelijk ook veertjes in zijn haren.

Om zijn look toch nog even net dat beetje extra te geven, heeft Gastón gekozen voor een paar gele stappers. They are cool, right?

Wauw, wat een rockchick! Aloë haar outfit kan simpel zijn, maar check even die tattoo's! Simpel is daarentegen vaak goed. En die schoenen. Deze meid heeft attitude!

Aloë lijkt op een rebelse pin-up. Je kan goed zien dat ze wel met de materialen van haar kleding heeft gespeeld. Zo is haar broek van velvet en haar top van katoen.

Natural beauty Romy heeft een prachtig groene jas aan en houdt zichzelf warm door middel van een oversized chunky sjaal. Aan haar voeten heeft ze de welbekende tijdloze Clarks. Good thinking girl!

Deze prachtige meid weet wat leuk is. Ze draagt een ribbed rokje van Urban Outfitters en een trui van American Apparal. Ze loopt op All Stars x Comme des Garcons.

Robbin heeft haar haar tof ingevlochten en verstopt onder een baret. Ook heeft ze goed nagedacht over het sjaaltje om haar nek, een leuk detail wat je nu vaker ziet terug komen. En waar ze het gevonden heeft? In de kast van haar broertje.

Super toffe zakken in het rokje!

Hier van dichtbij: de coole All Stars x Comme des Garcons

Ja, je ziet het goed! Nog een man in het rijtje. Deze roodharige baardmans kan de koude winterdagen zeker trotseren.

Peter kleedt zich goed warm met zijn wollen jas. Hieronder draagt hij een vintage Levi's denim blouse, allebei van Hard Bitten And The Others.

Om de outfit een beetje spannend te maken heeft hij gekozen voor een gestreepte sjaal en een Obey pet.

En ook hier komt weer een mannelijk accessoire tevoorschijn: het horloge. En wat een mooie Dr. Martens. Peter vertelde dat ze vintage waren. Slim, want dan zitten ze namelijk veel lekkerder!

Trudy is een ware modegoeroe. Als je zulke mooie schoenen bij Van Haren kan vinden ben je wel even goed bezig. Ennuhh... de rest van haar outfit is vintage.

Een grappig detail op de riem is het teddybeertje.

Trudy had een goede tip. Ze knoopt haar spijkerjasje aan de achterkant vast zodat het niet je hele lichaam verbloemd. Nu zien we gelukkig toch nog haar vrouwelijke vormen. Go Trudy.

Deel dit artikel
Back to top