Beauty

Beauty Crush: de Lovely Lash Essentials van RevitaLash

Op de Fashionscene-redactie worden we overspoeld met beautyproducten. Van de nieuwste releases en all time favorites tot speciale edities. Maar welke producten zijn nou eigenlijk zó fijn dat ze niet in je beauty stash mogen ontbreken? Wij belichten iedere week onze beauty crush.

Deze week zijn we in de ban van RevitaLash. Het cosmeticamerk komt - speciaal voor valentijnsdag - met een hele fijne giftset. De inhoud van dit kekke make-up tasje? Het wonder-wimperserum waarvan wij al eeuwen fan zijn én een 2-in-1 mascara met primer. Nog nooit van RevitaLash gehoord? Dan moet je even doorlezen.

Volle, langere wimpers
Het Advanced wimperserum van RevitaLash is namelijk dé oplossing voor korte, broze wimpers. Het serum verzorgt de wimpers om zo breekbaarheid en broosheid te verminderen en de natuurlijke lengte te bevorderen. Het resultaat? Sterke, lange en volle wimpers al na drie tot twaalf weken. Kijk, dat willen we.

RevitaLash giftset

Over de ingrediënten:
We horen je denken: een wimperserum, is dat niet eng? No way! Het product zit boordevol verzorgende bestanddelen die je wimpers versterken en zorgen voor meer volume. We zetten de ingrediënten voor je op een rij:
 
BioPeptin Complex: Biotine, groene thee-extract, pathenol en peptiden. Deze gepatenteerde technologie helpt om je wimpers te versterken en verzachten. Breekbaarheid en broosheid wordt zo verminderd.
 
Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardige extracten met een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine B. Dit helpt de wimpers te beschermen en revitaliseren. 
 
Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen. Helpt bij het in conditie houden van de wimpers en zorgt voor extra glans.  
 
Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptiden en vitamine B. Helpt te versterken en maakt de wimpers gladder.
 

Hoe het werkt
Het Advanced wimperserum komt in de vorm van een eyeliner. Met het smalle kwastje kun je heel gemakkelijk een dun lijntje aanbrengen bij de wimperaanzet. Dit doe je iedere avond na het reinigen van je ogen. That's it! Na twaalf weken bereik je het optimale resultaat. Wil je dat resultaat behouden? Dan breng je het serum vervolgens 3 á 4 keer per week aan.

Lovely Lash Essentials Giftset
Wil je RevitaLash eens proberen? Dan is dit je kans! Speciaal voor valentijn komt het merk namelijk met een speciale giftset, die bestaat uit een custom-designed RevitaLash make-up tasje, met een RevitaLash Advanced 2.0 ml wimperserum en een Double-Ended Mascara met Primer. Je creëert dus niet alleen vollere en langere wimpers, maar ook een gedefineerde look waarmee je gegarandeerd de blik van je lover vangt. Snel naar de winkel dus.

De Lovely Lash Essentials van RevitaLash is vanaf nu verkrijgbaar voor € 79,- via RevitaLash.nl en bij de betere salons en parfumeriezaken. Zolang de voorraad strekt. 

Deel dit artikel
Back to top