Fashion

14 hilarische iPhone meldingen die je eigenlijk écht nodig hebt

Je kent het wel, je bent bezig op je geliefde iPhone en dan komt er weer zo'n irritante melding oppoppen. Je weet half niet hoe snel je het weg moet drukken, want je bent tenslotte bezig met iets héél belangrijks. Uh, hallo, Snapchat, Instagram, Facebook en WhatsApp, dat gaat sowieso altijd voor alles! Toch zou je wel twee keer nadenken als deze 14 hilarische meldingen zich op je Iphone laten zien, en heel stiekem zijn ze ook écht nodig.

#1 You're attempting to take a photo with your iPad
Serieus, hoe idioot ziet het eruit als je weer één van die toeristen foto's ziet maken met zijn iPad. Ten eerste, het is een TABLET! En ten tweede, ben je misschien een beetje blind, dat je daadwerkelijk zo'n groot scherm nodig hebt? Ik bedoel een camera is toch écht altijd klein en compact.

#2 You just set an alarm for 7pm instead of 7am
Oké, het is iedereen wel eens een keer gebeurd: je hebt je alarmklok verkeerd ingesteld. Vaak gebeurt dat ook nog eens bij een belangrijke afspraak of een tentamen. Hoe chill zou het zijn als je lieve iPhone het dan gewoon uit zichzelf zou fixen?

#3 10% of battery remaining
Het komt nooit voor dat wij niet bezig zijn met onze iPhone, we moeten tenslotte ten alle tijden de laatste nieuwtjes zien. Ook al hebben we die nieuwtjes ongeveer al 50 keer doorgescrollt...

4# You haven't called your grandma since your last birthday
Oeps.. hoe erg is dit? En iedereen maakt zich hier wel schuldig aan. Chop chop, nu snel oma bellen!

5# It seems there isn't a case on your phone
Hello, lifesaver! Dit zou nog wel eens je iPhone kunnen redden van zijn directe ondergang. Daarbij is het ook nog eens handig als die oppopt als je dronken bent, weet je meteen dat je hem moet opbergen in je tas.

6# Are you sure you want to enable this Bluetooth headset?
Uhm guys, we leven niet meer in de pre-historie toch?

7# Are you sure you want to open maps?
Dit gebeurt ons veel te vaak, de vervelende Kaarten app in plaats van het wel werkende Google Maps. Ja iPhone, we willen graag verdwalen.

#8 Are you sure you want to shoot your video vertically?
Zo freaking irritant! Je kijkt een filmpje op YouTube en moet je nek draaien omdat een zeker persoon zijn video verticaal heeft vastgelegd. Come on, iedereen weet: horizontaal filmen!

9# Did you mean to write your own name at the beginning of all your texts?
Oké, wie doet dit? Parents en grandparents raise your hand!

10# Your Snapchat story is over 4 minutes long
Niemand, maar dan ook niemand wil een Snapchat verhaal zien van meer dan 4 minuten. Of je moet Johnny Depp ontmoet hebben. #girlcrush

11# Are you sure you want to enable speakerphone in?
Luidsprekers in het openbaar zijn een mens zijn ergste nachtmerrie. Please, please, please doe oordopjes in of ga lekker naar huis.

12# Internal storage running very low
Ohjee, de melding dat je geen foto meer kunt maken heeft iedereen wel een keer gezien. Maar willen we echt die shitload aan selfies verwijderen of kiezen we liever voor een paar apps? Keuze snel gemaakt!

13# This text contains 26 typos
Uh oh.. ben je misschien een beetje tipsy? Het zou wel enorm veel puzzelwerk schelen als de iPhone al deze conversaties leesbaar zou maken.

14# Your text typing sounds are still enabled
Klikklikklikklikklik.... Gefeliciteerd, je bent de irritantste persoon op aarde.

Welke melding vind jij hilarisch?

Deel dit artikel
Back to top