Beauty

Hebben: Bobbi Brown Glow Collection 2016

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Nieuw jaar, nieuwe look! Net als Dior voorspelt Bobbi Brown een jaar vol zachte en neutrale tinten. De nieuwe collectie van het cosmeticamerk bestaat dan ook uit een selectie van zachte en glimmende kleuren en texturen. Van een verzorgend product voor de lippen tot nieuwe sprankelende kleuren voor op de ogen. Kortom, producten met een zachte glow voor een frisse start van het nieuwe jaar. Bekijk de collectie hieronder!

kate upton bobbi brown 2016

Limited Edtion Extra Lip Tint, € 33,-
Vooral in de winter kunnen je lippen wel wat extra verzorging gebruiken. Deze voedende lippenbalsem maakt je lippen niet alleen glad en zacht, maar geeft ze ook een mooie roze tint om de neutrale kleur van de lippen te versterken. De Lip Tint bevat olijfolie, vitamine E en Babassu Palm olie. 

limited edition extra lip tint bobbi brown

Limited Edtion Long-Wear Gel Sparkle, € 31,-
Mooie kleuren met heel veel glans! Met deze long-wear oogschaduw creëer je extra definitie. Hij is verkrijgbaar in zes geweldige kleuren: Silver Heater, Brown Metal, Opal, Pink Oyster en Goldstone. 

Limited Edtion Long Wear Gel Sparkle bobbi brown

Highlighting Powder, € 48,-
Waarom een highlighter gebruiken? Omdat je er in no-time - en zonder al te veel moeite - een frisse, wakkere blik mee creëert. Deze fijne variant van Bobbi Brown heeft een lichte textuur en glijdt als zijde op de huid. De licht reflecterende deeltjes in de poeder zorgen voor een mooie shiny glans.

Highlighting powder bobbi brown

De Bobbi Brown Glow Collection is vanaf half januari verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf

Deel dit artikel
Back to top