Fashion

Unboxing: gezonde voornemens met de nieuwste Healthbox!

Yes, onze maandelijkse box vol gezonde goodies is weer binnen! Deze maand zitten er een heleboel lekkere en handige dingen in die goed van pas komen als jouw goede voornemens bestaan uit gezond eten. Ben je benieuwd naar de inhoud van de Healthbox van deze maand? Lees dan snel verder!
 

 
Cattier-Paris - Rosée Florale Kalmerende Lotion - €11,17
Deze lotion van Cattier-Paris maakt de reiniging compleet en zorgt voor een stralende teint. Verrijkt met biologisch rozen- en kamillewater en biologisch candula-extract, kalmeert en verfrist deze lotion de huid. De tarwe-eiwitten verstevigen de huid. De lotion heeft een frisse geur en is voor mannen én vrouwen geschikt. Dus je kunt gewoon delen met je lover!
 
Verstuif na het reinigen over gezicht en hals en verwijder vervolgens de lotion met een wattenschijfje. Het biologische kamillewater kalmeert en verzacht de huid en het rozenwater kalmeert, hydrateert, verfrist, zuivert, stimuleert en verstevigt de huid. Allemaal dingen die we graag willen!
 
Sportbay Fitness loopbanden set - €10,90
Heb je alweer honderd goede voornemens gemaakt en houd je je er nog aan exact nul? En heb je eigenlijk geen tijd (of zin) om naar de sportschool te gaan? Kies dan voor deze fitness loopbanden set, geschikt voor alle fitnessniveaus. Hoe verder je de banden oprekt, hoe zwaarder de oefening zal zijn, dus je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. De elastische banden kunnen ook de verwaarloosde spiergroepen versterken, oftewel de dieper liggende spiertjes die je weinig tot geen aandacht geeft tijdens het sporten.
 
Orthica - Multi Energie - €15,50
Een goede natuurlijke multivitamine is belangrijk voor de ondersteuning van de gezondheid. Goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning helpen niet alleen om vandaag fit te zijn, maar ook om in de toekomst gezond te blijven. Maar ons lichaam kan in deze tijd zeker wat hulp gebruiken. Ondersteun daarom de gezondheid met een voedingssupplement van Orthica om optimaal te kunnen blijven genieten.
 
Multi energie is een complete aanvulling ter ondersteuning van het energieniveau. Rijk aan B-complex en daardoor geschikt bij moeheid en geestelijke inspanning. De vitamine D in de multi zorgt voor een goede weerstand.
 
Re-Sack - herbruikbare groente & fruitzakjes - €9,95
Re-Sack herbruikbare groente & fruitzakjes zijn zakjes om groenten en fruit in mee te nemen vanuit de supermarkt. Re-Sack wil hiermee een nieuwe gewoonte creëren. De tasjes 'ademen' en daarom kun je het netje met groente of fruit direct in je koelkast leggen. Ook kunnen ze in de wasmachine; was de zakjes op 30 graden en laat ze dan drogen.
Astis Vitality Drink - Sour green apple - €0,40
Astis Drink is extra gezuiverd bronwater, samengesmolten met kruiden en fruit. Door het dagelijks drinken van de Vitality Drink zullen de kruiden- en fruitextracten hun optimale werk doen. Het drankje is ook nog verkrijgbaar in twee varianten: Still en Bubbles. Lekker voor tijdens het sporten of als een vervanger van frisdrank. Astis bevat minder dan 1kCal, geen toegevoegde kleur-, smaak- of zoetstoffen en ook geen suiker. Heerlijk!
 
Body & Fit - Shake & Smoothie mix - €4,90
Heerlijk genieten met deze Superfoods Shake & Smoothie mix met amandel, moerbei en chia! Schep deze Shake & Smoothie mix door je groenteshake, smoothie, kwark of yoghurt en geniet meteen van een heerlijke basis. Tip: de mix is ook heel lekker door je havermout of andere ontbijtpap. Of door het beslag van bijvoorbeeld bananenbrood.
 
Abonnement 
Wil jij een ander of jezelf verrassen met een Healthbox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Healthbox kun je je aanmelden voor een abonnement. Ook handig om te weten: je zit nergens aan vast, je kunt de box gewoon opzeggen wanneer je wilt! Bestel 'm hier!
Deel dit artikel
Back to top