Winnen

WIN: overnachting in Jaz in the City voor 2p incl. diner tijdens Hotelnacht op 16 jan a.s.!

Op de redactie zijn we dol op nieuwe leuke plekken ontdekken en we hebben er sinds kort een hotspot bij: Jaz in the City! Het Amsterdamse hotel opende in november haar deuren. Jaz in the City ligt pal naast de Ziggo Dome, heeft een picture perfect uitzicht op de skyline van Amsterdam en heeft een eigen bar-restaurant genaamd Rhythms. Need we say more? Dit is dé nieuwe place to be! 

Jaz Amsterdam heeft een kick back and relax vibe. Alle kamers zijn voorzien van een kingsize bed, een eigen yogakit en een top-notch TV- en audio experience. Naast Rhythms heeft het hotel een spa, een modern uitgeruste gym. Daphne en Tess logeerden een nachtje in het hotel en zijn fan. Wie weet jij ook wel: wij mogen namelijk één keer een diner + hotelovernachting weggeven voor twee personen! 
 
Naast het diner en de overnachting kun jij ook één van de populairste feestjes van dit moment meemaken, namelijk Zwarte Koffie van The Sleepover! Zwarte Koffie vindt normaal plaats in de Paradiso. The Sleepover is een nieuw (slaap + party) concept van Jaz in the City. Normaal vindt dit toffe feestje plaats in Paradiso, maar nu rol je zo vanuit je bed naar het feestje en weer terug! En extra leuk: je hoeft de volgende dag pas om 15.00 uur uit te checken ;)
 
 

 
WIN
Wij mogen 1 x een diner in het fantastische Rhythms bar and kitchen+ een hotel overnachting in JazAmsterdam voor 2 personen weggeven. En entree voor dit TE leuke feestje! Laat ons weten wat jouw allermooiste muziekervaring ooit was en wie weet slaap jij 16 januari in het Jaz in the City hotel na een heerlijk etentje en een nachtje dansen! We mailen je vrijdag als je gewonnen hebt! 
Deel dit artikel
Back to top