Beauty

Sneak Peak: Dior Glowing Gardens 2016

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Kerst mag dan nog niet eens voorbij zijn, wij zijn ondertussen alweer stiekem bezig met de trends voor volgend jaar. Niet alleen op het gebied van fashion, maar ook in de wereld van visagie en hairstyling. Want ook op planeet beauty signaleren we ieder seizoen weer een aantal nieuwe trends. Naar wie wij dan kijken? De grote trendzetters zoals Dior en Chanel.

Glowing Gardens Spring 2016
Als we Dior moeten geloven gaan we volgend voorjaar vooral veel zachte en neutrale tinten zien. De au naturel look waar wij zo van houden zet dus nog wel even door. Dior's voorjaarscollectie, de Glowing Gardens Spring 2016 collectie, bevat een kleurenpalet van frisse, zachte en neutrale tinten. Frisse groen-, blauw- en rozetinten voor op de ogen en subtiel roze blush voor op de wangen. Met welke nagellak we dat moeten combineren? Natuurlijk, pasteltinten! De collectie ligt ergens begin volgend jaar in de winkel. Kijk je alvast mee?

dior glowing gardens

dior make-up collectie 2016

dior new look spring 2016

dior nagellak 2016 spring

dior glowing gardens 2016 make up

dior  colour & contour

Deel dit artikel
Back to top