Fashion

Kendall Jenner en Gigi Hadid regelen modellencontract voor dakloze jongen

Er gaat geen dag voorbij dat één van deze twee dames in het nieuws is. Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn DE  it-girls/modellen/rolmodellen van het moment. Alles wat zij aanraken verandert in goud. Nu ook de 20-jarige dakloze John Economou.

De twee meiden waren niets vermoedend aan het genieten van een dagje strand. Wanneer zij hun lunch erbij pakten en er een hoop meeuwen op hun af vlogen, kwam John Economou tot de redding en wuifde de vogels weg. Op dat moment spotten Kendall en Gigi de 20-jarige. Het viel hun op dat de jongen er leuk uitzag. Kendall maakte een opmerking “You’re cute” en zo raakte de drie aan de praat.

John Economou bleek al wel eens wat modellen werk te hebben gedaan maar heeft nu voor een hippieleven op Venice Beach gekozen. Hij heeft geen huis en leeft op het strand. Kendall en Gigi waren zo onder de indruk van hem dat ze hem hebben voorgesteld aan modellenbureau Two Managment waar de beachboy nu ook is getekend. Mooi verhaal in het teken van de Christmas spirit....

We zijn benieuwd wat er van de modellencarriere van John Economou terrecht komt. Zelf heeft hij behoorlijk wat zelfvertrouwen. John verteld aan Daily Mail het volgende:  "I want to be the top–I want to be top of the top with Kendall, with Justin Bieber with those kind of people. I'm confident in myself if I can get there."

Bron

Deel dit artikel
Back to top