Fashion

Rihanna showt tijdens New York Fashion Week

We kennen Rihanna als favoriete pop-artiest, trendsetter, modeontwerper en veelzijdig entrepreneur. De altijd stijlvolle zangeres heeft aangekondigd tijdens New York Fashion Week haar collectie te showen. Ze zal haar ontwerpen voor Puma op 12 februari 2016 op de catwalk tonen.

We zijn onder de indruk van powerchick Rihanna. Er is niets wat zij niet kan. Een nieuwe mijlpaal in haar leven is dat de samenwerking tussen haar en Puma tot leven zal komen op de runway tijdens de New Yorkse modeweek. We zijn er zeker van dat deze pop-singer/ sportswear colab wél een succes wordt in tegenstelling tot de Yeezy/Adidas collecties van de kersverse vader Kanye West

Badgal Riri staat aan de voet van haar wereldtour ANTI, hiervoor is zij een samenwerking aan gegaan met Samsung. Ze laat via #AntiDiary een aantal spectaculaire video’s zien in de aanloop naar haar concerten. Helaas hebben we nog geen beeld van haar Puma goes New York Fashion Week collectie maar wel twee heerlijke filmpjes van Riri voor Samsung.

 

 

Step into room 4 of the #ANTIdiaRy at ANTIdiaRy.com

Een video die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

 

 

 

The third room is here! Open the door to see the #ANTIdiaRy at ANTIdiaRy.com

Een video die is geplaatst door badgalriri (@badgalriri) op

 

Deel dit artikel
Back to top