Winnen

De top 8 ultieme kerstcadeaus & je kunt ze allemaal winnen!

Leuke kerstcadeaus vinden blijft elk jaar een tikkeltje lastig. Het is natuurlijk extra gaaf om dit jaar met iets origineels te komen in plaats van een paar nieuwe sokken of een geurkaars. Wij zetten voor jullie onze favoriete items op een rijtje en hebben MEGA goed nieuws: we mogen AL DEZE CADEAUS weggeven! Dus het is kiezen geblazen! 

December is een dure maand, dat weten we allemaal. En ook een maand vol met keuzes: Wat gaan we eten? Welke kerstboom wordt het? Wat kopen we als cadeau voor onze zus? Wat doen we aan? Keuzes, keuzes, keuzes! Wij maken het je wat makkelijker met deze ultieme lijst kerstcadeaus. Voor elk wat wils en variërend van €10,- tot €299,95. 

Wat deze lijst natuurlijk EXTRA leuk maakt, is dat jij een van deze cadeaus kunt winnen! Dus laat je inspireren en vergeet vooral niet onderaan of op Facebook aan te geven welk item je het liefst wilt winnen deze Kerst!

kerstcadeau
Goosecraft leren bikerjack, € 299,95


Goosecraft is een ontzettend mooi merk uit Amsterdam. Het toffe merk produceert de allermooiste items van leer: leren jasjes, maar ook bomberjackets, trenchcoats en tassen. Heb jij de Sample Sale van Goosecraft gemist? Je kunt de jassen nog steeds hier bestellen! Met stip bovenaan het verlanglijstje van elke vrouw staat een mooi leren jasje en daarom hoort dit merk in onze lijst van ultieme kerstcadeaus. En nog leuker, wij mogen dit fantastische jasje t.w.v € 299,95 weggeven!

De top 8 ultieme kerstcadeaus & je kunt ze allemaal winnen!
Otazu ketting, €120

Ook deze ketting van Otazu is perfect als cadeautje voor onder de kerstboom. Het sierlijke ontwerp en de sensuele groene en blauwe kleuren van de Oceanic Blossom ketting maken hem het perfecte accessoire voor een dagje met vriendinnen of een avond stappen. De handgemaakte ketting bevat kristallen van Swarovski en heeft een gouden plating. Prachtig! Bestel 'm hier, of doe mee met de winactie en win deze mooie ketting t.w.v €120!

kerstcadeau
Costes Velvet Dress, €49,95

 


Deze Velvet Dress van Costes is een korte en rechtvallende jurk met een fluwelen lijfje en een licht doorschijnende bovenkant. Perfect voor een kerstdiner of knallend feestje tijdens New Year's Eve. Jij kunt deze jurk voor €49,95 in de webshop bestellen, maar we geven er natuurlijk ook eentje weg!

Kerstcadeau
Nubikk Noah Lace Zoo's, €169,95


Ah, wat houden we toch van de mooie schoenen van Nubikk! Vooral de nieuwe Noah Lace Zoo's zijn een echte musthave voor jezelf, maar natuurlijk ook om iemand cadeau te doen! Pre-order deze beauty's hier voor €169.95.

kerstcadeau
Danish Design horloge, €199,-

Dit horloge van Danish Design is een plaatje en een prachtig klassiek cadeau om te geven deze Kerst! Bestel het horloge hier. Ook dit mooie horloge geven wij weg! Zie jij hem al stralen aan je pols?

kerstcadeau
Mi Moneda Bar necklace, €49,95

Nieuwe dromen, geluk, of een beetje inspiratie; er is altijd wel iets wat je op een bepaald moment in je leven kan gebruiken. Vanuit die gedachte is Take What You Need by Mi Moneda geboren. Het gold toned kettinkje is onze favoriet! Deze ketting wordt standaard geleverd met de 'Inspire' bar, maar is dus verwisselbaar waardoor je iedere dag een persoonlijke look kunt creëren. Jij kunt er een winnen! Bestellen kan hier. De ketting met Inspire bar is verkrijgbaar vanaf €44.95. kerstcadeau

Girlscene box, €10

Jaaaa ook dit is een super leuk geschenk om cadeau te doen aan iemand of aan jezelf! De Girlscene box zit vol leuke goodies en vouchers. Je bestelt hem hier. Maar wij hebben goed nieuws: wij mogen maar liefst TIEN van deze boxen weggeven! De Girlscene box kost €10 en vertegenwoordigt een waarde van maar liefst €250,-!

kerstcadeau
Carmen Rotary Curler, €49,99


Heb je zin om het stralende middelpunt te zijn tijdens de feestdagen? Ga dan aan de slag met de nieuwe Carmen Rotary Curler en creëer de mooiste, glamoureuze looks. Met deze roterende luchtkrulborstel modelleer je met gemak een feestelijk kapsel vol glans en volume. De Carmen Rotary Curler is €49,99. Je bestelt 'm hier! En natuurlijk geven we ook deze geweldige styling tool eenmaal weg. Het kan niet op! 

WIN WIN WIN WIN WIN!!!!

Wij mogen al deze geweldige kerstcadeaus weggeven en de Girlscene box zelfs tien keer! Laat hieronder en op Facebook weten welk cadeau van deze ultieme Xmas Gift Guide jij het allerliefst wilt winnen en waarom! Dan maken we jou misschien wel heel blij met Kerst! Good luck ladies! En Merry Christmas!

Deel dit artikel
Back to top