Fashion

Instagram dagboek: Chantal Bles

Chantal Bles is verantwoordelijk voor de styling van verschillende bekende persoonlijkheden. Denk hierbij aan Nicolette van Dam, Quinty Trustfull en Edsilia Rombley. Bovendien verzorgt Chantal Bles de styling van shoots voor glossy magazines, zoals de Beau Monde.
 
Ook is Chantal sinds jaar en dag verantwoordelijk voor de styling van The Voice of Holland. Deze dagboekjes hebben jullie ook vast voorbij zien komen vorig jaar op Fashionscene! Speciaal voor ons houdt Chantal ook dit jaar een fotodagboek voor jullie bij met backstage styling beelden en haar te gekke outfits en musthaves! Kijk je mee?
 

Overvallen werd ik gisteren door vriendinnetjes en familie voor de babyshower waar ik jaren van droomde... Het was bizar mooi versierd! Wat een bijzonder gevoel... Nu zit ik echt op een roze wolk 💞
 
Bekijk alle foto’s van mijn Pink Flamingo baby shower door op deze link te klikken: http://bit.ly/1ONfQJK
 
Gisteren heerlijk gesnoept en nieuwe Styling Angels verwelkomt in het team bij Van Dam Brasserie!
 
Wauw ik heb vandaag een eigen gipsbuik mogen laten maken! Onwijs gaaf!!! Van mijn lieve broertje Michael en Daisy gekregen. ‪#‎mommytobe‬‬‬
 
Hoe gaaf is deze speciale CYBEX x Jeremy Scott kinderwagen?! Lees alles over deze musthave hier: http://bit.ly/1QxQwb5
 

Ultiem geluk, met mijn neefje bankhangen en mini me in mijn buik.. 
 
Quinty Trustfull is deze maand covergirl voor de nieuwe glossy magazine Happy in Shape, styled by me. Happy in Shape ligt nu in de winkel!
 
Welkom in onze winkel voor @rtl_tvoh live shows! Zo krijgen jullie een idee hoeveel wij shoppen! Volgende week de eerste live show! Wie doet wat aan?
 
Zaten jullie ook weer te kijken?!?! Trots dat ik met mijn te gekke team voor het 6e seizoen de Styling weer mag verzorgen van @rtl_tvoh. De kleding credit staan op ChantalBles.com.
 
The essentials for a preggy lazy Sunday... Dank lieve @daphne_deckers nu al verslaafd! Zo leuk!
 

Tot de volgende keer!

Blijf dagelijks op de hoogte van Chantal outfits en styling werkzaamheden via Instagram en Twitter @chantalbles!

Deel dit artikel
Back to top