Beauty

Superfood voor je huid: de Pure Comfort Face Cream van Oolaboo

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Superfoods zijn hot! De quinoa salades en goji bessen smoothies vliegen ons om de oren en dus vinden wij de superfoods-lijn van Oolaboo geen vreemde move. "Wat goed is voor de binnenkant van ons lichaam, is ook geschikt voor onze buitenkant", dat is de gedachte achter de Super foodies-lijn van het Nederlandse merk.

De Pure Comfort Cream uit de Super Foodies-lijn is, zoals Fashionscene's Tess vertelt in haar interview op IntoTheGloss, een absolute musthave. Als we Tess moeten geloven heeft de crème niet alleen een heerlijke geur - die van cupcakes - maar heeft hij ook een geweldige werking. De rijke crème zit boordevol antioxidanten en bevat natuurlijke en biologische ingrediënten.

De crème wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en biedt een effectieve bescherming tegen externe invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken. En van de anti-aging werking worden we ook heel blij. Een echte musthave voor de winter dus!

oolaboo superfoods
De Super Foodies Pure Comfort Cream van Oolaboo is verkrijgbaar bij diverse salons en via de webshop voor € 39,50.

Deel dit artikel
Back to top