Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.

We doen meer dan alleen tikken achter ons scherm, meetings houden, mails wegwerken en deadlines halen. Hoe dat mogelijk is, weten we zelf ook niet maar we delen onze ervaringen graag! Van de Rommelige Zondag markt in Amsterdam, nieuwe productlanceringen van L'Oréal Paris tot dansen in Center Parcs. Saai was het zeker niet! Kijk je mee?

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Je zult het niet geloven, maar dit prachtige namiddag zonnetje was afgelopen zaterdag tussen de stormen door in Center Parcs Marina de Eemhof. Vanaf de appartementen kijk je zo uit op het gezellige haventje!

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Hoe gezellig ziet dit eruit? En dat was het ook! Een weekend gevuld met tropische feestjes op Center Parcs! Daphne heeft haar dansverslaving weer even goed aangewakkerd!

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Yes! Wij gaan voor big lashes met L'Oréal Paris Féline Volume Million Lashes aankomende feestdagen! 

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Daphne wil niets anders dan coltruien dragen in de winter... Deze superzachte grijsgemêleerde trui haalde ze bij Costes! 


Lisa bezocht het Yves Rocher press event in België, waar ze een sneak peek kreeg van de SS16 collectie. Wat je ziet op de foto is geen poeder, maar een mooi dekkende foundation. Nu nog eventjes wachten tot we deze kunnen kopen... Geduld is een schone zaak! 

Tess en haar zusje Patty lieten op zondag lekker de wenkbrauwen doen bij Red Carpet Queen! Quality time!


Dinsdag zijn we bij de opening van de Primark store in Dordrecht geweest. En wauw, wat een mooie winkel is dat! Candice heeft zich meteen even lekker uitgeleefd in de winkel, maar ze viel uiteindelijk toch weer voor zwart.

Jessica Scholten is een top nagel styliste en gaf Tess deze prachtige manicure met de gelnagellak van OPI <3

 

Tot volgende week!

xx Fashionscene


Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

Deel dit artikel
Back to top