Fashion

Video Report: XITE Awards 2015

De winnaars van de XITE Awards 2015 zijn bekend! Op donderdag 19 november reikte XITE tijdens de spectaculaire award show maar liefst tien awards uit. Onder andere The Partysquad, Nielson, Kenny B, B-Brave & TP4Y traden op en de show werd gepresenteerd door niemand minder dan Mr. Polska.
 
De grote winnaars van de show waren Lil’ Kleine & Ronnie Flex, samen goed voor vier XITE Awards, voor hun veelbesproken hit ‘Drank & Drugs’. Wij waren erbij en vroegen op de rode loper de BN'ers de kleding van het lijf! 
 
 
Wie zijn de andere winnaars? Bekijk hier het overzicht:
Best Music Video
Lil’ Kleine & Ronnie Flex – Drank & Drugs (In totaal: 11.294 stemmen in de categorie ‘Best Music Video’, maar liefst 45% koos voor ‘Drank en Drugs’).
 
Best Male
Ronnie Flex (3636 mensen stemden op de winnaar, vorig jaar won Polska met 1699 stemmers).
 
Best Female
Eva Simons (Spannender dan vorig jaar! Toen won ze met 44%, nu met 32% van de stemmen).
 
Best Collab
Lil’ Kleine & Ronnie Flex – Drank & Drugs (Dat populaire artiesten graag samenwerken, bleek wel aan het aantal stemmen, meer dan 10.000 in totaal, 43% van hen koos voor ‘Drank & Drugs’).
 
Kickstart Award
Teske - Rewritten (39% van de stemmen ging naar Youtube-heldin Teske, 5272 stuks).
 
Best Pop
Nielson – Sexy Als Ik Dans (Vorig jaar verloor hij samen met Miss Montreal met 701 stemmen, dit jaar pakt hij hem overtuigend).
 
Best Hip Hop
Lil’ Kleine & Ronnie Flex – Drank & Drugs (In totaal pakken Lil Kleine & Ronnie Flex hier bijna 50% van de stemmen!).
 
Best Dance
Martin Garrix – Forbidden Voices (Martin Garrix wint hier met maar liefst 61% van de stemmen. Dat noemen we een overtuigende overwinning!)
 
Best Vlogging
Monica Geuze – Laten Gaan (Ze maakte een geweldige eindsprint in deze categorie, waar in totaal meer dan 13.000 keer op gestemd werd).
 
Streetteam Award 
B-Brave (Lange tijd ging 5 Seconds of Summer op kop, maar uiteindelijk wint B-Brave met 30% van de stemmen!).
Beeld: Marty Marn Photography
 
Benieuwd naar de beelden van de XITE Awards 2015? Kijk dan op zaterdag 28 november om 17:00 naar de XITE Awards 2015 aftermovie, op XITE!
Deel dit artikel
Back to top