Fashion

WAT DRAAGT FASHIONSCENE? #79

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe 'Wat draagt Fashionscene?' Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Nu het weer het een beetje toe liet schoten wij onze beelden lekker buiten bij de Hallen!

Tess heeft een heerlijke suede legging aan die ze combineert met een baggy vest. De Nike Air Max kocht ze bij Sarenza.nl. We lieten jullie op de redactie al weten gek te zijn van glitternagellak en van deze nagels van Tess worden we daarom heel erg blij!

Lisa draagt haar vintage jas, gekocht bij een tweedehands winkeltje in de buurt van De Hallen. Ze combineert hem met haar kleurrijke en warme sjaal van Primark die haar door de koude dagen heen helpt. Het leuke hoedje komt ook van Primark.

Julia gaat voor een oversized jurkje die ze kocht bij WE Fashion. Daarbij draagt ze een minimalistic kettinkje van Costes en haar lange lokken draagt ze in een messy vissengraadvlecht.

Priscilla stond afgelopen week op de IJ-hallen en vond weer oude pareltjes in haar kast. Zo ook deze heerlijke bolletjestrui van Monki en het hoedje scoorde ze op de markt. Priscilla draagt hoge variant van de boots waar we op de redactie helemaal gek van zijn: TDleatherboots.

Hinde heeft een heerlijke portemonnee van het Nieuw Zeelandse boutique label Paris House waar ze heel blij mee is. Daarbij draagt ze een leather jacket, witte Nike Huarache sneakers en rode nageltjes. Wat een beauty!

Yeey, we zien eindelijk de mooie  en nieuwste tattoo van Daphne! Ze liet deze zetten met bamboo op het eilandje Phi Phi Don tijdens haar reis door Thailand. Verder draagt ze een héérlijke mom jeans met een lekkere sweater, beiden van H&M en de mooie leren enkellaarsjes met blokhakken komen van Sarenza.nl.

Candice draagt een heerlijk lang zwart shirt met split op haar grijze jeans. Ze combineert het laid-back outfitje met haar Adidas Superstars. En omdat we richting de winter gaan, verfde Candice haar lokken een tintje donkerder. Mooi hè?

 

Tot volgende week!

XX

Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top