Beauty

Cadeautip voor de feestdagen: L'Occitane adventskalender

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Nog maar even en de decembermaand is weer begonnen. En in de aanloop naar de feestdagen vinden we het natuurlijk heerlijk om te genieten van alle fijne dingen die daarbij horen. Dat zijn niet alleen kerstkransjes en oliebollen, maar natuurlijk ook fijne beautyproducten. Want rond de kerst komen veel beautymerken met een mooie limited edition. En zo verrast L'Occitane ons dit jaar met een paar heerlijke cadeautjes... waarvan jij er één kunt winnen! Lees dus snel verder...

 L'Occitane adventskalender 2015

De L'Occitane adventskalender
Het Franse cosmeticamerk komt namelijk met een adventskalender. En dit is er niet zo eentje met chocolaatjes - die we vroeger van die goede oude Sint kregen - maar eentje met een heerlijke selectie aan zeepjes, bodylotions, handcrèmes en decoratieve verrassingen. En dat is niet het enige leuke, want de kalender ziet er ook nog eens geweldig uit. L'Occitane stelde de kalender samen in samenwerking met My Little Paris, een Frans online magazine. De geliefde illustratrice van My Little Paris staat bekend om haar kenmerkend Parijse en ietwat ondeugende illustraties... Rennen naar de winkel dus!

L'occitane adventskalender


L'Occitane X Pierre Hermé
Natuurlijk komt L'Occitane ook met een limited Edtion kerstlijn. Dit jaar in samenwerking met Pierre Hermé. De collectie - die voor zowel mannen als vrouwen is samengesteld - bestaat uit een parfum, bodylotion, shower gel, zeepje en lipgloss met een zachte, subtiele geul van rabarber, kruidnagel, nootmuskaat en grapefruit.

l'occitane pierre herme

WINNEN
Speciaal voor de feestdagen mogen wij 3 limited edition bodylotions (t.w.v. € 23,-) van de Pierre Hermé kerstcollectie weggeven. Wil jij wel een kerstcadeautje winnen? Vertel ons hieronder dan waarom en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar...

 

De L'Occitane adventskalender is vanaf nu verkijgbaar voor € 39,- bij L'Occitane boutiques en via de website van het cosmeticamerk. 

Deel dit artikel
Back to top