Fashion

Er komt een remake van de De Kleine Zeemeermin en zij speelt Ariël!

Lily James vertolkte de grote mensen variant van de Disney klassieker Cinderella. Eerder dit jaar kondigde Disney aan ook Belle en het Beest opnieuw te gaan verfilmen en niemand minder dan Emma Watson tekende voor de rol van Belle. Nu is er bevestigd dat er een remake komt van de film De Kleine Zeemeermin en beauty Chloë Grace Moretz gaat Ariel spelen.

De prachtige Chloë Grace Moretz zal in de huid van Ariel kruipen voor de live-action remake van De Kleine Zeemeermin. We zagen haar eerder als jonge superheld in de film Kick-Ass en zij speelde een rol in Desperate Houswives. De 18-jarige actrice won in 2012 de People’s Choice Award voor beste actrice onder de 25 jaar. We kunnen niet wachten dit jonge stijlicoon te bewonderen als zeemeermin!

Dit maakte zij bekend op Instagram; "Here it is!!"  "I've been waiting months to tell everyone how excited I am to take on this beautiful journey with Working Title, Universal, and a beautiful script by Richard Curtis. #TheLittleMermaid!!!! Here we go!!!"

Welke Disney prinses zien jullie graag tot leven komen?

Deel dit artikel
Back to top