Fashion

Yes, hij is er weer: MOAM x Hema collab!

Na het succes van de eerste editie, is MOAM voor HEMA terug met een nieuwe collectie voor de feestdagen. De 14-delige collectie is ontworpen door een nieuw MOAM-collectief bestaande uit drie jonge, getalenteerde designers. Het is een stijlvolle en comfortabele collectie voor de Nederlandse vrouw.
 
Het resultaat van honderden vrouwen interviewen en drie getalenteerde designers is een stijlvolle, comfortabele en betaalbare collectie met verschillende modieuze en betaalbare designs. Je kunt deze items eindeloos combineren. Het kleurpalet is fris en tegelijkertijd vertrouwd met zwart, roestrood en zalmroze, aangevuld met een glitter voor een extra feestelijk gevoeld. De designers hebben hun eigen kant mogen ontwikkelen voor een feestjurk en een eigen abstracte print die te zien is in de top, de rok én de panty. Ook bevat de collectie een driedelig, soepel pak, een oversized glitter vest en een unieke ketting.
 
Uiteraard is er ook een opvolger voor het welbekende rookworsten t-shirt gevonden; dé foute kersttrui van 2015. Een zwarte, oversized trui met een enorme, ingebreide rookworst. Wederom in gelimiteerde oplage en dus de musthave voor aankomende wintermaanden.
 
 
Wil jij de kerstitems shoppen? De items zijn verkrijgbaar vanaf dinsdag 8 december 2015 door heel Nederland én online op hema.nl.
Deel dit artikel
Back to top