Fashion

AMSTERDAM STREETSTYLE #3

De straten van Amsterdam stromen over met fashionable peeps. Wij gaan voor jullie de straat op en laten je de beste lookjes zien!

Amsterdam heeft zo zijn plekjes waar je een overvloed hebt aan mensen met lekkere lookjes. Zo ook op de Elandsgracht! Deze beauty spotten we op de fiets in deze gewéldige fur jas.

Haar heerlijke krullen en geweldige fiets zijn niet het enige leuke aan het lookje: ook haar outfit is on point!

Lekker layed back en toch goed gestyled: deze chick weet precies hoe het moet! Luisterend naar haar muziek poseert ze voor onze foto in haar heerlijke sweater.

Dit handsome threesome weet zich stuk voor stuk lekker te kleden. Ze gaan voor een nonchalante streetstylelook die ze goed weten te verkopen. Love it!

Tuinbroeken doen het altijd goed. Al helemaal in combinatie met een lekkere trui!

Flared jeans zijn helemaal van nu. Deze broek maakt je benen eindeloos lang en maakt deze beauty nog langer. Ze combineert hem met een heerlijke witte jas.

Verschillende materialen door elkaar gebruiken: daar houden wij van! Deze beauty met prachtige krullen draagt haar suede jas met een sjaal van bont.

Een leren broek blijft een fijn item voor de winter om warm te blijven en geeft deze outfit meteen een boost. Onder haar broek zien we lekkere fluwelen rode schoentjes!

Deze meiden hebben verstand van fashion en dat is te merken: ze zitten op het Amsterdam Fashion Institute (AMFI)!

Hoe kouder het wordt, hoe meer zin we krijgen om lekkere jassen te kopen. Van deze chick krijgen we daar alleen maar nog meer zin in!

Beeld: Julia Dilissen

Beeld: Julia Dilissen

Deel dit artikel
Back to top