Fashion

Wat draagt Fashionscene? #76

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe 'Wat draagt Fashionscene?' Dagelijks schrijven zij over trends, ontwerpers, shows, DIY's en outfits. Maar wat dragen zij zelf, tikkend achter hun laptops? In de rubriek 'Wat draagt Fashionscene' zie je iedere week snapshots van de looks van de Fashionscene redactie!

Deze week leek het zonlicht weer door te breken: tijd voor een shoot in de heerlijke buitenlucht. Love it!

Tess draagt een heerlijke vintage wollen jas met een broek van EDC. Haar unieke headphones van Frends matchen lekker bij haar trui. En hebben jullie de prachtige kanten achterkant van haar bh al gezien? Sexy en chique!

Julia is helemaal happy met het nieuwe blousje van Lola Liza! De kleur staat mooi bij de jas van River Woods. Ook mogen haar favoriete rode schoentjes niet ontbreken in deze outfit!

Wat draagt Fashionscene? #76

Wat draagt Fashionscene? #76

Wat draagt Fashionscene? #76
De grote vraag is natuurlijk waar Daphne's geweldige leren boots vandaan komen. Die komen helemaal uit Ethiopië (lucky you, ze heeft ze naar Nederland gehaald. Je shopt ze hier) ! Ook haar sieraden komen van ver, namelijk uit Thailand. De jas, broek en nagellak van Daphne kunnen we wel gewoon hier shoppen en daar zijn we heel blij mee! De jas en broek komen van Costes (waar wij nu ook een te gekke winactie mee hebben) en haar prachtige nagellak is de 'Sequin Explosion' van L'Oréal Paris Color Riche.


Lisa neemt haar Primark tas overal mee naartoe. Hij heeft het perfecte formaat, waardoor ze al haar favoriete items perfect mee kan nemen! Haar fijne korte leren jasje is van H&M, net als haar grijze stonewashed skinny jeans. 

Beeld: Fashionscene
Deel dit artikel
Back to top