Fashion

Unboxing: Beautybox oktober

Ben je niet zo'n merk-vast typje? En hou je er wel van om verschillende producten uit te proberen? Dan is de Beautybox iets voor jou! Want als je een abonnement op de Beautybox neemt vallen er iedere maand vijf nieuwe producten bij je op de mat. 
 
Wij zijn enorm fan van de Beautybox, want op deze manier maken we keer op keer kennis met nieuwe producten en nieuwe merken. Deze beautybox is gevuld met fijne producten van onder anderen Jing Ai, WOO en Cattier.
 
Wat kun je verwachten?
Iedere maand brengt Beautybox jou vijf fijne, zorgvuldig uitgekozen producten in een mooie suprisebox. Benieuwd geworden naar de inhoud? Speciaal voor jou unboxen we de oktober editie!

WOO-Love Letter mini candle-fullsize €4,95

De WOO t-light is een theelichtje met een sensationele heerlijke geur die minstens 4 uur brand. Het is gemaakt van uitzonderlijke bijenwas. Een puur, rustgevend en zuiverend natuurproduct. De lime geur is fris en pittig met citroengras, citronella en eucalyptus.

MUA-Highlighter-Pink Shimmer-Fullsize €5,95

MUA's Highlighter zorgt direct dat je straalt en geeft elke teint een boost. De highlighter kan op het gehele gezicht aangebracht worden voor een glowy uitstraling. Ook kun je hem op je jukbenen en onder je wenkbrauwen aanbrengen voor een extra accentje.

JING AI-Lip Jewels-Fullsize €20,-

De Velvet Shine Lip Jewel van Jing Ai geeft je lippen een krachtige dosis kleur die lang blijft zitten. De formule bestaat uit 100% natuurlijke macadamia olie, shea butter en jojoba olie en is vrij van parabenen. De Lip Jewel hydrateert je lippen en geeft deze een langdurige glamorous look de hele dag door. Slijpen is niet nodig, gewoon even aan de onderkant van de crayon draaien!

Cattier-Travelset-40 ml/15ml/50ml/€9,99

Cattier-Paris maakt het nu heel eenvoudig om op elk moment te genieten van de kracht van pure biologische cosmetica. Dit eco-beautymerk introduceert namelijk en travelset met kleine flacons gezichtsverzorging. Heel handig voor op reis en ook een ideale manier om kennis te maken met het merk. De set bevat een reinigingsproduct (50ml), een voedend masker (40ml) en een hydraterend huidverzorgingsproduct (15ml).

IDC-From nature shower gel-Fullsize €3,49

In de natuur vind je de beste ingrediënten! Dit weet het Spaanse IDC Institute ook en daarom heeft het merk heerlijke douchegels samengesteld in drie verschillende geuren. De collectie bestaat uit aloë vera, argan en rose hip. Zo geniet jij van een ontspannende douche met een showergel die een heerlijke geur verspreidt en je huid een goede verzorging geeft.

 

Abonnement
Wil jij ook iedere maand verwend worden met een portie beauty? Via de website van Beautybox kun je meteen een abonnement aanvragen!
Deel dit artikel
Back to top