Fashion

Backstage, frontstage en afterparty: Balmain x H&M catwalkshow!

Wij hebben je al van alles verteld over de fabulous collectie van Balmain x H&M. Er gebeurt ook zo veel rondom deze samenwerking dat we er niet over op kunnen houden. Wij blijven je telkens weer met enthousiasme op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom deze fantastische samenwerking.. Gewoon omdat je dit niet mag missen!

Olivier Rousteing, creative director Balmain, pakt de collab tussen zijn modelabel en het Zweedse retailketen H&M ook super aan. Ten eerste heeft hij een achterban waar je u tegen zegt. Sterren/modellen zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner lieten al terloops wat looks uit deze collectie op een aantal red carpet events zien en zijn graag zijn muzes. Ten tweede heeft de jongeman bijzonder veel talent en zijn we erg blij dat er een betaalbare variant onze kant op komt. De complete collectie lekte eerder al uit via een foutje van Google en het lookbook plus de campagne werd onlangs gelanceerd. Tuurlijk hoort zo'n collectie ook op de runway en daar hebben wij uiteraard beeld van!

Modellen Gigi Hadid, (Dutchie) Daphne Groeneveld en Kendall Jenner op de catwalk.

Gisteravond werd de nu al legendarische collab tussen H&M x Balmain op de catwalk getoond in New York. Uiteraard waren alle it-models en 'real topmodels' te bewonderen op de catwalk. Olivier’s favoriete meisjes zoals Kendall Jenner en Gigi Hadid liepen als paradepaartjes over de runway. Ook zagen we topmodellen Sara Sampaio, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Joan Smalls en Jourdan Dunn op de catwalk schitteren. De gastenlijst loog er ook niet om. Bekijk de highlights van deze show en bedenk alvast welke outfit van jouw gaat worden?!

 

Topmodellen Karlie Kloss, Alessandra Ambrosio en nieuwkomer Bella Hadid showen must-have items uit de collectie van Balmain x H&M tijdens de officiéle show in New York.

Terug van weggeweest’  superstar boyband The Backstreet Boys verzorgden een optreden tijdens de show. Zeg maar de millennium versie van One Direction…’

Alsof de modellen sterren-casting niet genoeg was?! Super beauties Alexa Chung, Kylie Jenner en Rosie Huntington-Whiteley kwamen een kijkje nemen. Natuurlijk front-row en allemaal gedressed in de nieuwe collectie van Olivier Rousteing voor Balmain x H&M.

Who run the world? Girls! En zeker deze drie super stars... Gigi, Kendall en Jourdan kunnen zich absoluut tot de hotste chicks van het moment rekenen.

Al zien we deze bizar mooie vrouw niet terug in de show, ze blijft stiekem favoriet. En zo te zien denkt Olivier Routeing er ook zo over want hij kon niet van Rosie Huntington Whiteley's zijde wijken tijdens de after party.

Deel dit artikel
Back to top