Fashion

OOTD: Kylie en Kendall Jenner in lace-up en faux fur

De zusjes Jenner staan elke dag wel om een bepaalde reden in de spotlights. Of we nou praten over Kylie's opgespoten lippen of Kendalls prachtige eindeloze benen, we moeten wel toegeven dat we altijd wel een tikkeltje jaloers op de meiden zijn geweest. Wij willen ook wel wonen in het huis van Kylie of het modellenleven en de looks van Kendall hebben! 

De zusjes zijn wel altijd op en top gestyled, zo blijkt maar weer. Ze veroveren de straten van New York met deze superleuke lookjes! Kylie gaat voor een all black lookje en combineert een jas met mooie grote gouden details met een zwart tasje, zwarte zonnebril en lace-up overknee boots met een open teen. Kendall draagt een lange jas in een prachtige icy grijze kleur. Deze kleur komt terug in haar wide leg trousers die ze combineert met grijze suède pumps. Ze maakt haar outfit helemaal af met een heerlijk furry sjaaltje. Zou het wel faux fur zijn? Wij hopen van wel... Bekijk hieronder de outfit en shop lookalikes!



Neon Rose Belted Robe Coat €95.59                                                       Jayley Skinny Faux Fur Scarf €44.12

Deel dit artikel
Back to top