Interior

Like! Foto’s op prachtige materialen aan de muur

Wat is er mooier dan het interieur op te vrolijken met foto’s die je zelf hebt gemaakt? Vakantiefoto’s, familiefoto’s of wellicht beelden die in de natuur zijn genomen. Wanddecoratie met een persoonlijk tintje. Wij zetten voor jou vijf verschillende wanddecoraties op een rij. Elk met zijn eigen charmes. Wat wordt jouw favoriet?
 
 
Blijvend populair canvas
Allereerst is canvas momenteel erg populair. Voor een klein prijsje laat je je foto met heldere kleuren op een canvasdoek tot leven komen. De dichte weving geeft het textiel een authentiek effect. Het doek wordt strak gespannen op een stevig grenenhouten frame. Met name foto’s van personen en omgeving foto’s met blauwe lucht zijn erg goed geschikt op canvas. Blauwtinten en huidskleuren worden scherper weergegeven door het gebruik van de kleuren licht Cyaan en licht Magenta. 
 
 
Stoer en strak aluminium
Wanneer je op zoek bent naar een stoere en strakke look, is wanddecoratie op aluminium zeker het overwegen waard. Dit materiaal is vormvast en geschikt voor buitengebruik. Er zijn twee afwerkingen mogelijk, namelijk geborsteld- en wit aluminium. De eerste geeft een ruwe uitstraling – prachtig bij wilde natuurfoto’s – en de tweede zorgt voor een natuurlijke look. 
 
Exclusief plexiglas
Dit materiaal laat je foto’s tot leven komen, is glansrijk en geeft het beeld een exclusieve uitstraling. Plexiglas heeft twee verschillende uitgaven, standaard en luxe. De luxe uitgave heeft een donkerfolie beschermlaag. Donkerfolie zorgt ervoor dat de contrasten en kleuren scherper worden weergegeven. Laat een vakantiefoto op plexiglas afdrukken en herleef op ieder moment de vakantie!
 
Scherpe en speelse posters
Decoreer de kinderkamer met een prachtige foto van het gezin, vriendjes en vriendinnetjes of hun favoriete tv-held. Daarnaast zijn posters uitermate geschikt voor studentenkamers. Ze geven een speels effect en zijn gemaakt met kwaliteit en aandacht. Je kunt kiezen uit twee soorten: posters op zijdeglans en zelfklevende posters. Deze kunnen eenvoudig worden opgehangen op de muur, deur of kast. 
 
Natuurlijk en robuust hout
Een authentieke en unieke uitstraling op een natuurlijk product. De foto op populierenhout wordt bewerkt op white wash – dit laat de foto beter uitkomen. Wanneer je kiest voor een foto op hout luxe, krijg je een wanddecoratie op geschakelde planken én wordt het bewerkt met een white wash. Wanddecoratie op hout past met name goed in huizen met een Scandinavisch interieur en woningen in strandstijl.
 
Waar kies jij voor? 
Deel dit artikel
Back to top