Winnen

Kom naar de opening van Forever 21 in Rotterdam + WINACTIE! #F21Rotterdam

Fashion lovers opgelet! Ben jij ook zo'n mega fan van Forever21? En stond je te springen van geluk toen de winkel in Amsterdam open ging? Dan hebben wij mega leuk nieuws voor je. Forever21 opent namelijk nóg een winkel in Nederland, in de bruisende havenstad Rotterdam. Maar het beste komt nog: de eerste 300 lucky ladies die op de dag van de opening op 17 oktober om 9.00 uur voor de winkel staan, ontvangen een giftcard van 21 euro!

De winkel komt aan de Beurstraverse, die ook wel bekend staat als "Koopgoot". Je kunt straks shoppen op wel 1700 vierkante meter aan fashionwalhalla. Forever21 zal ook kleding en accesoires van haar andere merken verkopen, zoals Forever 21 Contemporary, Forever 21 MEN, Forever 21 Girls, maar ook Forever 21 denim en lingerie. Nadat je als eerste de spiksplinternieuwe winkel hebt bewonderd en iets moois hebt uitgezocht met je giftcard kun je lekker dansen op de beats van een DJ. En vergeet je niet een leuke foto te maken bij de photo wall?

WINACTIE
Wij mogen van Forever21 3 x 100,- weggeven om de opening NOG meer te vieren met ze! Laat ons op Facebook weten wat jij dolgraag zou shoppen bij Forever21 en wie weet is jouw kast straks gevuld met de nieuwe mooie collectie. Gebruik ook vooral de hashtag voor deze opening: #F21Rotterdam

Om je te inspireren zetten we alvast onze favoriete items van de collectie voor je op een rijtje. En wie weet zien we je 17 oktober om iets moois uit te zoeken!

Faux Suede Shift Dress €25,00                                                             Faux Suede Over-the-Knee Boots €44,00

Asymmetrical Hem Shift Dress €20,00                                                     Genuine Suede Jacket €72,00  
Deel dit artikel
Back to top