Winnen

WIN: 5 x 50,- shoptegoed van TrendHim: de leukste webshop voor mannen!

Wij mogen 5 x 50 euro weggeven voor de leukste webshop voor mannen: Trendhim. Wil jij je vriend/broer/vader verrassen?  Dan is deze winactie iets voor jou! Dus wat wordt het? Een gave armband of een mooie portemonnee? De website van Trendhim staat bomvol leuke items voor mannen waar je ze zeker weten heel blij mee maakt. 

Een cadeautje zoeken voor een man is niet altijd even makkelijk. De perfecte oplossing hebben we zojuist genoemd: TRENDHIM! Op de site van Trendhim hebben ze een groot assortiment aan accessoires en sieraden voor mannen. Ambitieus begonnen vanuit een studentenkamertje is Trendhim steeds meer gaan verkopen en hebben ze nu een ruim aanbod aan portemonnees, leren tassen, horloges, stropdassen, dasspelden, manchetknopen, scheeraccessoires en meer. De site heeft een goede balans in prijs: exclusieve horloges zijn afgewisseld met meer betaalbare horloges. Aan jou dus de keuze in welke prijsklasse je iets wil geven! 
 
Het grote aanbod aan producten is overzichtelijk verdeeld onder verschillende kopjes. Stropdassen gescheiden van de vlinderdassen, armbanden gescheiden van de kettingen. Weet je niet zo goed wat voor product je moet kopen? Kijk dan bij het kopje populair! Hier kun je zien welke producten het meest worden verkocht en dus geliefd zijn. Grote kans dat je jouw man er ook heel blij mee kan maken!



 
Mannen met accessoires zijn natuurlijk hot, maar welke sieraden moet je nu eigenlijk kopen voor een man? Ga je voor metaal of leer? Horloges of armbanden? Of toch een ketting? Bij Trendhim kun je uit dit alles kiezen.
 
Wat de laatste tijd vooral veel verkocht wordt, is leer en staal. De tijd dat mannen alleen maar een polshorloge droegen is anno 2015 voorbij: mannen letten steeds meer op accessoires. We zien ze steeds vaker lopen met armbanden of kettingen. Lekker vintage is nu helemaal in: zakhorloges, vlinderdassen, stropdassen in retromotieven en oude stoffen. Maar er is meer dan alleen maar vintage. Speelse accessoires zoals bv. vlinderdassen met een bloemmotief, rode manchetknopen, houten horloges en gekleurde dasspelden kunnen wat extra pit aan een strakke outfit geven. Op sommige momenten mag je opvallen en je eigen stijl laten zien. Zo vermijd je dat je er hetzelfde uitziet als de grote menigte mannen. 
 
Wat ook helemaal hip is, is de baard. De baard blijft steeds vaker staan en mannen zijn trots op hun mannelijke beharing. Trendhim speelt hierop in. Op de site heb je namelijk veel verzoringsproducten voor baarden en snorren. Zie je ook steeds vaker echte ouderwetse kapperszaken voorbijkomen? Ook dat is weer helemaal in. Klassiek scheren met behulp van authentieke messen of safety razor en klassieke scheerzepen. In de scheersectie van Trendhim vind je een grote collectie hiervan. 
 

 

 
Tip: Er zijn geweldige leren tassen te vinden op Trendhim! En wat is nu aantrekkelijker dan een man met een mooie leren tas? 
 
WIN
Wij mogen 5 x 50 euro weggeven voor deze leuke webshop voor mannen waarmee jij jouw geliefde of een andere leuke man in je leven kan verrassen. Hoe kan jij dit shoptegoed nou winnen? Heel makkelijk! Deel het bericht op Facebook en laat weten waarom jij dit shoptegoed graag wil winnen en voor welke man in jouw leven dit is. De winnaar krijgt persoonlijk bericht! 

 

 
 
 
 
Deel dit artikel
Back to top