Fashion

Best buys: musthave winterjassen

Welkom in Nederland, het land waar het de ene dag 25 graden is en het een dag later lijkt alsof je midden in de winter fietst. Regen, wind en sneeuw, het zit er allemaal aan te komen en daarom is het verstandig om alvast een wintergarderobe aan te schaffen. Wij hebben speciaal voor jou de musthave jassen voor dit seizoen op een rijtje gezet. Shop ze hier.

Het liefst blijven we nog maanden in korte rokjes en topjes lopen, maar ook aan deze zomer komt een einde. Een warme winterjas is een absolute must voor de koude dagen die er aan gaan komen. Daarom zetten wij de musthave jassen voor dit seizoen voor je op een rijtje. We hebben immers een hoop eisen als het om een goede winterjas gaat. Hij moet warm zijn, comfortabel, goed aansluiten en tegelijk ook on trend zijn. Eerder lieten we je al zien wat de trends waren op het gebied van winterjassen, en vandaag gaan we de zoektocht naar de perfecte dreamcoat een beetje makkelijker maken door onze favorieten voor je te presenteren. Shop ze hier:

Religion, wool coat, €179,73, Asos.com              Story of Lola, wool coat with faux fur sleeves, €124,43, Asos.com

Asos, cocoon coat, €131,35, Asos.com                  Asos, coat in Tulip fit, €110,60, Asos.com

Cheap Monday, Leopard jacket, €200, Urbanoutfitters.com        Minkpink, pink coat, €115, Urbanoutfitters.com

Isabel Marant Étoile blazerjas, €340, Bijenkorf              Filippa K, Ina wollen mantel, 450, Bijenkorf

Comma, halflange jas met mohair, €199,99, Bijenkorf            Goosecraft, gallery fake fur luipaardmotief, €169,95, Bijenkorf

 

 

Deel dit artikel
Back to top