Winnen

Win: 2 x Otazu Flower Disc bracelet + earrings t.w.v €100!

Het merk Otazu heb je misschien voorbij zien komen in het nieuwe seizoen van 'I Can Make You A Supermodel', toen model Alve werd gevraagd voor een fotoshoot in Turkije. Otazu is een wereldwijd bekend sieradenmerk met een breed aanbod van kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en andere accessoires. Elk seizoen lanceert Otazu verschillende nieuwe lijnen. De collecties zijn opgebouwd uit prachtige en innovatieve sieraden. De sieraden worden gemaakt met hoge kwaliteit Swarovski kristallen. 

De 'Spring Flower Collection' van Otazu is geïnspireerd op het mooiste seizoen van het jaar: Spring, oftewel de lente! In deze tijd van het jaar gaan bloemen bloeien en komt het zonnetje weer tevoorschijn. We krijgen meestal veel energie van de lente. Zeker nu de herfst weer begonnen is worden we ontzettend blij van de delicate, lichte items uit de Spring Flower Collection om de koude dagen mee door te komen.

De Flower Disc armband en oorbellen zijn geïnspireerd door mooie zomerse bloemen. De armband is 17 cm lang en kan 3 cm groter worden. Zo past 'ie bijna iedereen! De unieke vorm van de armband en oorbellen zijn een echte eye-catcher. De armband en oorbellen zijn handgemaakt: met liefde!

 

WIN!
Yesss! Wij mogen twee setjes Flower Disc weggeven! We hebben een zilveren en een gouden set. De setjes bestaan uit een Flower Disc armband en Flower Disc oorbellen. Het enige wat je hoeft te doen om een van deze mooie setjes te winnen is in een reactie te laten weten waar jij deze supermooie spring-items mee gaat combineren!

Deel dit artikel
Back to top