Fashion

Instagram dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene.
 
We waren bij de opening van de nieuwe Ted Baker winkel in de Leidse straat, gingen langs bij onze vrienden van Denham en waren weer druk met het shooten van onze outfits! Kijk je mee? 
 

Ter ere van het 40-jarige bestaan van Kruidvat kregen we dit rozenwater binnen op de redactie. Dit rozenwater werkt super om nog even de laatste onzuiverheden en make-upsporen van je gezicht te verwijderen! Wist je dat dit een van de eerste producten van Kruidvat was die zij in het assortiment hadden 40 jaar geleden? 


De flagshipstore van Ted Baker aan de Leidsestraat 64 in hartje Amsterdam opende op 10 september 2015 de deuren en biedt twee verdiepingen vol met Teds AW15 herenkleding, dameskleding en accessoires. Wat een mooie winkel! 



Natuurlijk namen ook wij even een kijkje bij Vogue's Fashion Night Out! Hier met Milou in de geweldige winkel van Denham. 


Het haar van Daphne is nog steeds super mooi! 


Hard aan het werk! Tess en Daphne in opperste concentratie tijdens het tattoo event van vorige maand. 


Wat zijn ze leuk he? Sinds vorige week zijn we weer gestart van de Wat draagt Fashionscene? serie! 


Wat zijn we toch gek op zilver! 


Hebben jullie al van de Healthbox gehoord? Deze box vol gezonde producten is zeker de moeite waard eens te bestellen! Bekijk hier onze review.

Wil je meer Instagram van ons zien? Volg ons via Fashionscene Instagram of onze eigen profielen! X TessDaphneHindeCandice & Priscilla.

Deel dit artikel
Back to top