Beauty

Miu Miu lanceert eerste parfum

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Hoewel de meeste designerlabels allang een eigen parfum hebben, was dat tot voor kort niet het geval bij Miu Miu. En dus besloot Miuccia Prada dat het de hoogste tijd was om een parfum te lanceren.

miu miu

De flacon
De fles van het parfum weerspiegelt Miu Miu perfect: hij is speels, kleurrijk en extravagant. En zien we daar een bekend motiefje? Dat klopt, de fles is namelijk geïnspireerd op de welbekende Matelassé bag van het designermerk.

De geur
Net als Miu Miu is de geur van het nieuwe parfum een beetje ongrijpbaar; je kunt het niet goed plaatsen omdat Miu Miu weigert in een hokje geplaatst te worden. Maar als we dan toch een beschrijving moeten geven: de geur opent fris en sensueel met lelietjes-van-dalen, jasmijn, groene noten en roos en wordt warmer tegen een diepe aardse achtergrond van hout en peper van Akigalawood en een extract van patchoeli.

miu miu parfum

Miu Miu Eau de Parfum is vanaf begin september verkrijgbaar bij geautoriseerde Miu Miu Fragrances parfumerieën en warenhuizen voor € 58,89 (30 ml).

Deel dit artikel
Back to top