Fashion

Yes please! Healthbox

Jaa, de nieuwe Healthbox is er weer! Iedere maand verschijnt deze box met verrassende en supergezonde producten. Heerlijke full size en eerlijke spulletjes, zoals: vitaminen, sportgadgets, food en huidverzorging. Deze  box  zorgt voor een lekkere en gezonde kick-off van de dag! 

Ook de Healthbox van deze maand zit weer bomvol heerlijke healthy producten die we voor jou hebben uitgetest. Scroll snel door voor de unboxing van deze editie. 

#1 Weleda granaatappel grenade t.w.v. €20,99

De musthave: een heerlijk verstevigende dagcrème  De zachte crème zorgt voor een stevigere en gladdere huid waardoor je een frisse, gezonde uitstraling krijgt.

Masseer de crème goed op je huid. Zo neemt je huid het product beter op en wordt ook de bloedsomloop gestimuleerd, waardoor je er stralender uitziet. Granaatappelpitolie bevat veel essentiële, onverzadigde vetzuren en heeft daardoor zeer hoge anti-oxidatieve eigenschappen, wat de regeneratie van de huid bevordert.

 

#2 Body & Fitshop shake & smoothie mix: cacao, cashew & flax t.w.v. €4,99

Makkelijk te gebruiken en mega gezond: Natural Shake & Smoothie mix met lijnzaden, cacaonibs en cashewnoten! Heerlijk voor bij de kwark, smoothie of yoghurt. Wat ook een tip is: strooi het over je havermout bij je ontbijtje.Dus be healthy en gebruik deze mix!

#3 Greenday broccoli chips t.w.v. €3,99

Je hoeft je chips niet te missen als je gezond wil leven! Deze broccoli chips bevat 97 % pure groentes met maximaal behoud van voedingsstoffen. De broccolismaak is niet te overheersend, maar wel goed te proeven. Lekker knapperig, gezond en heerlijk als gezond tussendoortje!

#4 Body & Fitshop pure quinoa t.w.v. €3,90

Quinoa is toch wel de bekendste superfood en ook nog eens super lekker. Pure quinoa is gezond, voedzaam en een goede vervanger voor rijst, pasta en aardappelen.

Tip: was je quinoa van te voren goed. De korrels bevatten nog een laagje van de plant, wat een bittere smaak kan geven.

#5 Orthica softi multi energie t.w.v. €15,20

De winterdaagjes komen er  weer aan, oftewel: lange mouwen, dikke truien en nog belangrijker: een goede weerstand. Multi energie zorgt voor een aanvulling van het energieniveau. Door de vitamine B die het bevat is het goed voor moeheid en geestelijke inspanning.

#6 Orthica vitamine D-10  t.w.v. €14,95 

Vitamine D, super belangrijk voor het behouden van sterke botten en tanden en natuurlijk voor een goede weerstand. Door het zonnetje krijg je veel vitamine d binnen. De herfstdagen komen er weer aan, dus reden genoeg om een D-10 tabletje te pakken.

Tip: neem tijdens of na je maaltijd 1 tabletje per dag.

Wil jij je eigen healthbox met een winkelwaarde van rond de €50,00 iedere maand op de deurmat voor maar €24.95 ? Kijk snel op de site

P.S. Je zit nergens aan vast en kan hem per maand weer opzeggen!

Deel dit artikel
Back to top