Fashion

Kade Hudson showt de nieuwste Jimmy Choo's

Wie is er niet weg van.. de prachtige schoentjes van Jimmy Choo. De meeste vrouwen aanschouwen de muiltjes schuimbekkend. Sarah Jessica Parker zweerde bij deze footwear als Carrie Bradshaw in Sex and the City. Voor het nieuwe seizoen vroeg Jimmy Choo, Kate Hudson een selectie te maken en haar favoriete schoenen en accessoires te showen in een prachtige editorial.

Kate Hudson volgt met dit Jimmy Choo style dagboek actrices Leighton Meester en Emma Roberts op. Dit is de derde editie van Jimmy Choo’s style diaries. Voor de gelegenheid gaf de mooie blondine een uitgebreid interview aan het online magazine van de schoengigant. Zo verklapt zij een aantal van haar beautygeheimen waar wij behoorlijk enthousiast van werden.

Kate zweert bij een dagelijkse meditatie, al duurt het maar vijf minuten, mediteren is volgens haar essentieel voor een mooi uiterlijk en innerlijk. Verder vertelt ze dol te zijn op highlighten en contouring. Ook adviseert zij iedereen vier keer per week een lichamelijke activiteit te beoefenen al is het maar een rondje in het park lopen. “Actief bezig zijn verhoogt je hartslag en brengt je daardoor in contact met je lichaam”, aldus Kate Hudson.

Wisten jullie dat Julie Christie, Anita Pallenberg, Kate Moss en Cher haar stijliconen zijn. Dat zij haar eerste paar pumps van haar moeder kreeg toen zij twaalf was en de lagere school afronde en dat Hudson meestal zelf haar make-up doet. Verder is zij een groot fan van de seventies, op dit decennium baseert Kate ook haar kledingkeuzes. Meer details over de stoere Kate zijn te lezen in het interview op de website van Jimmy Choo World.

Deel dit artikel
Back to top