Beauty

De Modern Muse capsulecollectie van Estée Lauder

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

De beautymusthave van deze week is niet één product, maar een hele collectie. We kunnen namelijk niet kiezen welk item uit de Modern Muse capsulecollectie het fijnste is: het parfum, de lipstick, de nagellak of de oogschaduw.

Modern Muse Le Rouge
Estée Lauder verkoos Kendall Jenner tot 'muse' van de collectie. Die keuze snappen wij wel, want Kendall is zelfverzekerd en sexy en dat is precies waar Modern Muse voor staat. De collectie staat in het teken van de kleur rood en daarom is er een nieuwe versie van het Modern Muse parfum uitgebracht, Modern Muse Le Rouge. Een fruitige geur met een sexy contrast van verse rozen en een romig akkoord van vanille, jasmijn en magnolia.

kendall jenner modern muse

Lips, nails & eyes
Daarnaast is de capsule collectie aangevuld met drie heerlijke limited Edition Pure Color Envy Sculpting Lipsticks, in de kleuren Envious, Red Ego en Carnal. Natuurlijk mag ook een klassieke rode nagellak niet ontbreken en een oogschaduwpalet met neutrale kleuren die je perfect met je rode lipstick kunt combineren. #welike.

modern muse le rouge capsulecollectie

Fashionscene's Daphne was aanwezig bij de lancering van de make-up lijn en kreeg haar eigen Modern Muse illustratie by Mimi Nizan.

mini nizan modern muze

Bekijk de Modern Muse Le Rouge campagne met Kendall Jenner hieronder:


De Modern Muse Le Rouge collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via Esteelauder.nl. 

Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum, € 54,- (30 ml)
Pure Color Envy Sculpting Lipstick, € 32
Pure Color Nail Lacquer, € 21,-
Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow Palette, € 52,-

Deel dit artikel
Back to top