Beauty

Beauty musthave Vlog: Nivea Micellair Water

We houden ontzettend veel van make-up, maar gezichtsreiniging wil er nog wel eens bij inschieten in onze dagelijkse beauty routine. Na een lange dag werken of een avondje stappen is het soms erg verleidelijk om te gaan slapen zonder je gezicht te reinigen. But wait: there's a solution. Met NIVEA 3in1 Micellair Water zijn deze beauty struggles verleden tijd. Het merk lanceert nu twee nieuwe versies van het reinigingswater waardoor je je huid snel en gemakkelijk reinigt! 

De twee nieuwe versies van het NIVEA 3in1 Micellair Water zijn 'Verfrissend en Verzorgend' met vitamine E voor de normale tot gemengde huid en 'Verzachtend en Verzorgend' met amandelolie voor de droge of gevoelige huid. Zo kun je je reinigingswater perfect afstemmen met wat het beste bij jouw huid past. De innovatieve en milde 3in1-formule verwijdert (oog)make-up, reinigt het gezicht grondig én hydrateert de huid. Wrijven en boenen is niet nodig: in één beweging is je gezicht gereinigd!

Hoe werkt het?
NIVEA 3in1 Micellair Water is een innovatieve magneetwerking waarbij olie, vuil en make-up worden aangetrokken via micellen. Micellen zijn microscopisch kleine deeltjes die vuildeeltjes als make-up en overtollig talg omsluiten. De huid kan hierdoor makkelijk worden gereinigd met enkel een wattenschijfje!

Hoe gebruik je het?
Het is net zo simpel als dat het klinkt:
1. Breng het Micellair Water aan op een wattenschijfje;
2. Haal het wattenschijfje over je gezicht én ogen om alle make-up te verwijderen;
3. Geniet van een zacht en fris gevoel zonder trekkerigheid, zonder te wrijven en zonder na te hoeven spoelen.

La VieSagista's Sanne testte het reinigingswater voor ons. Benieuwd wat ze er van vindt? Kijk het filmpje!

NIVEA Essentials Sensitive & Verzorgend Micellair Water is verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen en supermarkten. De nieuwe NIVEA 3in1 Verzorgend Micellair Water-producten zijn te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Vanaf 2016 zullen de producten ook verkrijgbaar zijn bij de meeste drogisterijen en supermarkten voor €5,99. Kijk voor meer info op de website van NIVEA!

WIN! 
Wij mogen vijf keer NIVEA 3in1 Micellair Water weggeven! Houdt onze instagram in de gaten en wie weet reinig jij straks je gezicht snel en makkelijk met dit reinigingswater!

Deel dit artikel
Back to top