Fashion

De mooiste lingerie setjes van Hunkemöller voor dit najaar

Advertisement

Khaki, groen, blauw en pretty pink. Stoer en romantisch. We zien het allemaal voorbij komen en kunnen niet wachten om deze prachtige setjes te shoppen dit najaar tijdens Hunkemöllers Fashion Fever! Wij kozen alvast onze favoriete setjes uit en vertellen je precies waarom dit onze favorieten zijn. De 20% korting t/m 6 september op de gehele Fashion Fever collectie is namelijk niet de enige reden om deze collectie nu te shoppen!
 
Met thema's als Soft Rebel en Out of Blue kan het niet anders dan dat Hunkemöller dit najaar weer de mooiste lingerie setjes heeft hangen. Verleidelijk en toch romantisch, daar houden we van! Wij hebben als eerste al de nieuwe campagne beelden met onder andere Kim Feenstra mogen bekijken en selecteren hieronder onze favoriete setjes. Kijk je mee? 
 
 
Het diepe blauw in combinatie met de strapless schouders en het mega sexy stringetje, maakt dit setje echt tot onze favoriet! Sexy en flatteus, just how we like it ;) 
 
 
Wauw! Deze prachtige push-up bh in diep grijs met een laagje kant eroverheen is perfect voor onder een v-hals truitje of een jurkje met decolleté. 

 
Dit setje is bijzonder door het speelse accent van de witte band die aan zowel het broekje als de bh bevestigd is. De strikjes maken het geheel speels en schattig, zonder kinderachtig te ogen. We like! 

 
Mogen wij allemaal in dit pakje slapen alsjeblieft?! Zacht, sexy en perfect voor onder een mooie lange kamerjas op de bank met vriendlief tijdens een filmavondje. 

 
Bodystockings zijn hot en mogen gezien worden! In zacht roze krijgt de bodystocking iets liefs, maar de sexy diepe uitsnede aan de voorkant zorgt ervoor dat de vrouwelijkheid bewaard wordt. Het bewerkte kant is heel mooi op de heupen! 

 

Geniet van je vrouwelijkheid met Hunkemöller en shop de Fashion Fever items van Hunkemöller nu online of in de winkel! 
 
Deel dit artikel
Back to top